Geberit wc tartály bekötése Kaposváron gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Geberit wc tartály bekötése? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak 4600-8600 Ft/db között! Kaposváron csak a Qjob-on találod a legmegbízhatóbb szakembereket! Keress minket, ha nem tudod, hogyan kezdj neki! Mi segítünk! A legjobb szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN! Az árak a munka komplexitásától függnek. Ne habozz, keress minket még ma!

6 szakember, aki végzi a geberit wc tartály bekötését most online

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Ernő

Ernő

Ma is elvallalom.

András

András

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a Geberit WC tartály bekötését Kaposváron!

Többéves szakmai tapasztalattal rövid határidővel vállaljuk a tervezést a kivítelezést és. a hatósági átadást.A csatornázás minden felmerülő részét tudjuk vállalni új bekötések.

  • Geberit wc tartály bekötése

    5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértő,szakértő eladók,jó parkolási lehetőség,széles árú választék

Lőrinc
3 éve

Cégünk 18 év gyűjtőkémény kivitelezői tapasztalataival áll készen igényeinek kielégítésére. Gyűjtőkémények átalakítása energiatakarékos kondenzációs kazánhoz KREA K2+ rendszerrel. Termofor Gyűjtőkémények. KREA K2+ rendszer. Egyedi kémények.

  • Geberit wc tartály bekötése

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, gyors, precíz munka. Csak ajánlani tudom!

Ödön
2 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a...

  • Geberit wc tartály bekötése

    5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Jo hely

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most szakembert geberit wc tartály bekötéséhez és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai! Az ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségmentes - ne maradjon le! Kattintson most!

Egy szakember, aki végzi a geberit wc tartály bekötését, geberit wc tartály bekötése közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért nem záródik a Geberit wc tartály öblítő szelepe?

Valószínűleg a Geberit wc tartály öblítő szelepének tömítése sérült vagy elhasználódott. Javasoljuk, hogy cserélje ki a szelepet, amely általában körülbelül 10-15 euróba kerül. Ha nem érzi magát biztosnak a cserében, akkor kérjen segítséget egy szakembertől.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért ereszt a Geberit tartály oldalánál?

Valószínűleg a tömítés sérült a Geberit tartály oldalánál, ami miatt víz szivárog ki. Javasoljuk, hogy cserélje ki a sérült tömítést, amelynek ára körülbelül 2000-3000 forint lehet. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor érdemes szakemberhez fordulni a további diagnosztizálás és javítás érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen víztakarékos funkciókat kínál a Geberit wc tartály?

A Geberit wc tartály víztakarékos funkciói között található a két mennyiségű öblítés, amely lehetővé teszi a kevesebb víz használatát az alapvető tisztításhoz, valamint a teljes öblítéshez. Emellett a tartályban található a Geberit Sigma50 és Sigma80 szifonok, amelyek további víztakarékosságot biztosítanak. A Geberit wc tartályok ára általában 30 000-50 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen funkciókkal rendelkezik.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen színben kapható a Geberit wc tartály?

A Geberit wc tartály elérhető különböző színekben, például fehér, króm és fekete. Az árak változóak lehetnek a kiválasztott szín és modell alapján, azonban általában 30 000 és 50 000 forint között mozognak.

Olvas