Minőségi hidromasszázs kád javítás Kaposváron. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Vízszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb ezermestereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 33 vízszerelő közül! Korrekt hidromasszázs kád javítás árak — 9900-18600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 vízszerelő most online

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Jenő

Jenő

Ingyenes kiszallas.

Marius

Marius

erdekel.

Mennyibe kerül a hidromasszázs kád javítás Kaposváron?

9900 - 18600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Díjmentesen felmérjük a munkát és árajánlatot is adunk. Minőség-ellenőrtesi teszt is van. rövid határidővel vállaljuk fürdőszobák felújítását, átalakítását. tervezés és kivitelezés. Minőség-ellenőrzési teszt. Minőségi tanúsítvány. Generál kivitelezés. Szakember gárda. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Műanyag kád felújítás; Wc burkolás, Komplett átalakítás, cső mázolás

 • Hidromasszázs kád javítás

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Helyszíni felmérés után korrekt árajánlat. Minőségi és szakszerű munka a megbeszélt időben. Megbízható, tisztességes, becsületes vállakozó, csak ajánlani tudom.

Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! 15 éves tapasztalattal vállaljuk fürdőszobája komplett, teljes körű... Szolgáltatásaink: Akril kád felújítás; Wc csempézés, 4-5 nap felújítási munkaidő, lazúrozás

 • Hidromasszázs kád javítás

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

The guys did a professional, beautiful job. They were really flexible and made several additional small repairs occured during main task. Kept timeline and the price was exactly what we agreed at the beginning. I definitely recommend them for everybody planning to have the home painted.

Fürdőszoba felújítás? - 5 napon belül újjá varázsoljuk fürdőszobádat. - 3 Év Munkagarancia. Új fürdőszoba 5 napon belül. Díjnyertes Design. Ingyenes felmérés. Fix Árak ls Határidők. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád lefolyó szerelés; Wc felújítás, 7x napos határidő, csík makulatúrázás

 • Hidromasszázs kád javítás

  2000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom Dávidékat. Nagy szakértelemmel rendelkeznek, munkájuk alapos és tartják a vállalt határidőt. Az utóbbi években számos munkával bíztuk már meg őket, s megelégedettségünknek hála, elsősorban őket fogjuk keresni a jövőben is.

Kiépítené, javíttatná, cserélné, vagy felújíttatná a fürdőszobát? Hívjon időpontért! Több... Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád festés; Wc burkolás, 9x napos határidő, kisebb munkát

 • Hidromasszázs kád javítás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Rendkívül megbízható, korrekt szakemberek. Munkájuk kifogástalan minőségű, gyorsan és tisztán dolgoznak. Maximálisan elégedettek voltunk a nálunk elvégzett tapétázással. Csak ajánlani tudom őket!

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Szolgáltatásaink: Hidromasszázs kád javítás; Wc felújítás, 7x napos határidő, kisebb munkát

 • Hidromasszázs kád javítás

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz, igényes munkavégzés!

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése, új enteriőr kialakítása. Garanciális munka. Állami támogatásra is. Megbízható kivitelező. Fix határidőkkel. Fő profilunk: Hidromasszázs kád javítás; Wc burkolás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, fűrészporos tapétázás

 • Hidromasszázs kád javítás

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, profi, gyors és rugalmas. Jó áron minőségi munka. Hirtelen nem jut eszembe több pozitív jelző de az az egy biztos (főleg manapság), hogy az ilyen jó szakembereket nagyon meg kell becsülni!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg vízszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy vízszerelő hidromasszázs kád javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hidromasszázs kád javítás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a hidromasszázs kád javítás átlagára 7500 - 14100 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan választhatunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok vízszerelőt Kaposváron?

Jelenleg 26 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HIDROMASSZÁZS KÁD JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy vízszerelő?

Egy vízszerelő a következő feladattal bízható meg bátran: hidromasszázs kád javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy vízszerelő segítségét?

Egy megbízható vízszerelő a hidromasszázs kád javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: vízszerelő?

Ha egy megfelelő vízszerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A hidromasszázs kád javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas