Járda betonozás Kaposváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Betonozót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj betonozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb betonozókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 37 betonozó közül, 6000-11300 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kaposváron bérelj fel a legjobb szakembereket a járda betonozás! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kaposváron környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 betonozó most online

Geza

Geza

erdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a járda betonozás Kaposváron?

6000 - 11300 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb betonozók Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező betonozót!

Klasszikus és rusztikus kandallók építése, ingyenes helyszíni felméréssel. Kandallóink oldalfalai lapozott vagy faragott mészkő, márvány, gránit burkolattal épülnek. Márvány, gránit burkolat. Hosszú hőtárolás. Öntöttvas tűzterek. Típusok: Klasszikus, Rusztikus, Modern. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Isotex hangszigetelő panelek, Profi Betonozók, Akár 12 hónap alatt elkészül, Integrálható fűtés/hűtés, Falbontás, bontási árak 2022

 • Járda betonozás

  9900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlani tudom gyors,jo munka Es kedvesseg!

Kérjen árajánlatot gyorsan és egyszerűen Hungarocell homlokzati hőszigetelő rendszerre. Házépítés egy kézben tartva, Burkolás, Most akár 13%-ot spórolhat, Terasz Beépités, Tervezéstől a megvalósulásig.

 • Járda betonozás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Great, really fast and efficient. Good price

Mindenre kiterjedő lakásfelújítás, családi ház külső – belső felújítása profi csapattal. Otthona teljes körű felújítása: burkolás, parkettázás, ajtó-, ablak csere, gipszkartonozás. Modern ház építés, Minőségi alapanyagok, Több, mint 16 éves Tapasztalat, Télikert Építése, Kérjen Díjmentes Ajánlatot

 • Járda betonozás

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Good service, reasonable price.

Már a tervezéstől segítünk: építőanyagválasztás, mennyiségszámítás, kivitelezés ellenőrzés. Díjmentes segítség a tervezéstől a kivitelezésig: anyagválasztás, mennyiségek, kivitelezés. Feladatok amiket vállalok: Szerkezet és Kulcsrakészen, Legyen olyan amilyet szeretne, 10 év garancia, verhetetlen ár, PIR homlokzati hőszigetelés, Házépítés minden költséghez

 • Járda betonozás

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Többször jártunk itt, az első alkalommal kedvesek és segítőkészek voltak, jó áron dolgoztak. Második alkalommal egy rokonom olajcserére vitte a használt, 20 éves Fordunkat, közölték, hogy abba csak 46.000Ft-os Castrol verseny olaj való, más motorolajat nem voltak hajlandóak bele tölteni, így elhoztuk onnan az autót. Sok évvel később történt 2019-ben, hogy meglazult az új akkumulátorunk saruja, és nem volt nálunk szerszám azt meghúzni. Egy gyors ötlettől vezérelve megkérdeztem őket, hogy mennyiért húznának meg két sarut... nem válaszoltak, de mondták, hogy máris megnézik, hiszen csak 1 perces munka az egész. Így is volt, pár másodperc leforgása alatt sikerült elvégezni ezt a hatalmas munkát, majd amikor bementem elszámolni a pénztárhoz, közölték, hogy ez a segítségük 2500.- Forintomba került. Ennyiért, ha előbb adtak volna árajánlatot a munkára, inkább vettem volna egy kulcskészletet magamnak. Ezúton is köszönöm a közreműködést és a szíves segítséget.... soha többé nem viszem ide az autót.

Lakossági és közületi partnereknek, teljes értékű utólagos vízszigetelés. Épületek, pincék, teljes körű, hatékony vízszigetelése, garanciával. 10 év garancia. Modern technológia. Szolgáltatások: Pincék belső szigetelése, Épületek injektálása, Szuterének vízszigetelése. Amiket vállalok: Magas minőségű kivitelezés, Lapostető javítás és felújítás, Árajánlat 5 nap alatt, Lakatos munkák, Építkezz a legjobb csapattal

 • Járda betonozás

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pontosan időre fogadtak. Első-hátsó futómű állítás. Tiszta, rendezett műhely, precíz munka. Korrekt, szimpatikus társaság, és nem utolsó sorban nagyon jó ár-érték arány. Viszem hamarosan a másik Alfát is. Bátran ajánlom.

Megbízható szaktudás megfizethető áron! A tisztelt megrendelők elvárásait figyelembe véve immár 21 éve foglalkozom különböző építőipari szak.és segédmunkák kivitelezésével.Amit kínálok a megbízhatóság mellett az a minőség és igényesség megfizethető áron.Minden elvégzett munkára garancia és határidő vállalással,igény esetén kedvezményes anyagbeszerzéssel illetve Budapesten és vonzáskörnyezetében ingyenes ár kalkulációval állok a tisztelt megrendelők szolgálatában. Amennyiben megépíttetné otthonát,változásokban gondolkodik,teret növelne vagy csupán egy kisebb munka elvégzésére keres szakembert kérem keressen bizalommal. Feladatok amiket vállalok: Prémium Hangszigetelés, Rövid határidők, Több, mint 20 éves Tapasztalat, Estrich beton a jövő alapja, Több éves tapasztalattal

 • Járda betonozás

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Very good customer service, knowledgeable staff members. They know their stuff! Before I entered this place I called up to arrange an appointment, however the owner said just turn in and will help. Thank you!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg betonozó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy betonozó járda betonozás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Járda betonozás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a járda betonozás átlagára 7500 - 14100 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Betonozóok - mi alapján válasszunk Kaposváron?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok betonozót Kaposváron?

Most 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JÁRDA BETONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk betonozót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható betonozót keresned amennyiben erre van szükséged: járda betonozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi betonozó segítségét?

Egy jó betonozó a járda betonozás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: járda betonozás?

A járda betonozás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy betonozót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas