Kádcsere bontás nélkül Kaposvár területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Csere nélküli kádfrissítés: Találjon szakembereket Kaposváron! Adja vissza kádjának eredeti ragyogását anélkül, hogy bontásra lenne szükség! Szolgáltatásunk segítségével megtalálhatja a legjobb szakembereket Kaposváron, akik cserére nélkül újíthatják fel kádját. Kiváló minőségű szolgáltatásunkat óriási árszínvonalban kínáljuk, az árak 20 000 és 40 000 forint között mozognak, attól függően, hogy a kád mérete és állapota. Ne várjon tovább, kérje árajánlatunkat most!

6 szakember most online

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Zoltán.

Zoltán.

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

28500 - 53400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Kaposváron!

Kondenzációs kazán karbantartás, legyen biztos a készülékében. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Kádcsere bontás nélkül

    3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Hosszu varakozas ami rossz, de az en rendelesemmel is turelmessen foglalkoztak

Bence
2 éve

Válogatott szakemberekkel 0-24 Bp-i ingyenes kiszállással. Egyik legkedvezőbb munkadíj a piacon.

  • Kádcsere bontás nélkül

    4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Super immer wieder

Lipót
2 éve

Kéménybélelés ha korszerűsíteni kívánja fűtési rendszerét, vagy lecserélné gázkészülékét. Ingyenes felmérés. 24 órán belül árajánlat. Szolgáltatások: Kéménybélelés, Kondenzációs kémény, Kandalló kiépítés.

  • Kádcsere bontás nélkül

    3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek, segítőkészek és jó árakat is kaptam!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere bontás nélkül közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mik azok az előnyök, amelyeket a kádcsere hozhat?

A kádcsere előnyei közé tartozik a fürdőszoba megjelenésének frissítése, a jobb funkcionalitás és kényelem, az új kád tartóssága és vízállósága, valamint a vízfogyasztás és energiafogyasztás csökkentése. Átlagosan egy új kád ára 50 000 és 80 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen más alternatívák állnak rendelkezésre a kádcsere helyett a régi kád helyreállítása érdekében?

A régi kád helyreállítására számos alternatíva létezik a kádcsere helyett. Ilyen lehet például a porcelánfelület-felújítás, amely általában 30-50 ezer Ft közötti áron érhető el. Ezen kívül létezik a szaniterfelújítás, amely során az egész fürdőszoba felújítása is megoldható, árak 300 ezer Ft-tól kezdődnek. Továbbá van lehetőség a kád bevonatolására is, ami általában 70-100 ezer Ft közötti áron kapható. Fontos azonban az eredeti kád állapotának felmérése, hogy ki lehessen választani a legmegfelelőbb megoldást.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen tényezők alapján kerül meghatározásra a kádcsere költsége?

A kádcsere költsége függ a kiválasztott kád típusától, az anyagminőségtől, az installáció nehézségétől és a munkaidőtől. A kád típusától függően árak 50.000 és 500.000 forint között mozognak. Az installáció nehézségétől, az anyagminőségtől és a munkaidőtől függően további költségek előfordulhatnak. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni a pontos költségértékeléshez.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen gyakran kell karbantartani a kádcsere után?

A kádcsere után célszerű évente legalább egyszer elvégezni egy alapos karbantartást, mely magában foglalja a vízkőtelenítést és a szifon tisztítását. Az ilyen karbantartás ára átlagosan 10 000-15 000 forint körül van, attól függően, hogy milyen típusú kádról van szó és mennyire elhanyagolt az állapota.

Olvas