Kéménybélelés kazáncsere Kaposváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Kéménybélelés kazáncsere? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on találod a legjobb víz-gáz és központi fűtésszerelőket! Választhatsz 39 szakember közül, akik garantáltan korrekt árakat kínálnak: 106500-199700 Ft/db. Ha Kaposváron élsz, ne habozz! Keress minket és mi elküldjük a legjobb szakembereinket árajánlatokkal! Összehasonlíthatod a profilokat, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat kérhetsz - mindez DÍJMENTESEN! Ne vesztegesd az idődet, hanem hirdesd meg a feladatot még ma!

6 kazáncserélő most online

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Zoltán

Zoltán

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

174900 - 327900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kazáncserélők Kaposváron!

Akár egy órán belüli kiszállás! Telefonügyelet éjjel-nappal! Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Kéménybélelés kazáncsere

    5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Ők az én Joli Jokereim." Tőlük,tőlem,meg az államtól várok egy megváltást...

János
2 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű ügyintézés. Tudjon...

  • Kéménybélelés kazáncsere

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos nem vettem igénybe a vállakozás szolgáltatását, mert nem jöttek ki. A férjem szeptember elején hívta őket, hogy a fűtési szezon előtt szeretnénk átnézetni a kazánt. Azt mondták 2 hetet is igénybe vehet mire kijön egy szerelő. A mai napig nem történt meg. Szeptember végén felhívtam, hogy érdeklődjek és azt az információt kaptam, ki van adva szerelőnek, csak máshol nagyobb problémák vannak, azok élveznek prioritást. Ez egyértelmű is. Viszont azóta semmi hírt nem kaptam és mivel egy 15 hónapos gyerekem van, így fűtenem kell, de ha nem lenne gyerkőc is bekapcsolnám. Sajnálom, hogy negatív véleményt kellett írnom. Bízom benne, hogy legközelebb, ha úgy alakul, pozitív tapasztalatot írhatok.

Gábor
2 éve

Gázkészülékek cseréjét vállaljuk garanciális beüzemeléssel, teljeskörű ügyintézéssel. Most 50%-os állami támogatással vehető igénybe az Otthonfelújítási Program keretén belül. 30 Év Tapasztalat. Gyors Kivitelezés. Márkák: Ariston, Bosch, Immergas, Vaillant, Westen.

  • Kéménybélelés kazáncsere

    6400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt bolt. Sokféle termék.

Pál
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi víz-gáz és központi fűtésszerelőktől?

Rendeld meg most a kazáncserélő szolgáltatást és kapj ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől percek alatt! Kattints ide!

Egy kazáncserélő, kéménybélelés kazáncsere közben Kaposváron