Konyhaszekrény festés Kaposvár területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 41 szobafestő közül, 18200-34100 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kaposváron bérelj fel a legjobb szakembereket a konyhaszekrény festés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 szobafestő most online

Karoly

Karoly

A környeken vagyok.

Lórant

Lórant

Ingyenes kiszallas.

Peter

Peter

erdekel.

Mennyibe kerül a konyhaszekrény festés Kaposváron?

18200 - 34100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

30 éves tapasztalattal, referencia munkákkal, pontosan, minőségben. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Szobafestés, Festés professzionálisan, Fűtéscsövek festés, lakás festés, konyha burkolás

 • Konyhaszekrény festés

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

A munkát korrekt áron, jó minőségben és relatíve gyorsan elvégezték. Szakember és kollégái rendesek, az alapanyagokat megveszik, odafigyeltek a tisztaságra. Legközelebb is őket hívom.

25 éves tapasztalat. Gyors. Tiszta. Szép munka. Garanciával. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Gázcsövek festés, Szobafestő Budapest, környéke, Tisztasági festés, tapétázás, belső válaszfalazás

 • Konyhaszekrény festés

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Másodszor dolgozott nálunk Sándor, ezúttal komplett konyha felújítás volt. Nagyon meg vagyunk elégedve, szép, igényes lett. Köszönjük!

Közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem! Szolgáltatásaink: Ház külső színezés, Tisztasági festés Korrekt Áron, Gépi festés, szobafestés, csempe leverés

 • Konyhaszekrény festés

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

gyakorlott, jó minőségű munkát végző kollégákkal.

Gipszkarton válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek, hidegburkolás kivitelezése megbízható szakembertől. A munkát én mérem fel, én vállalom el és sajátkezűleg én csinálom meg, vállalás után nem fog minden alkalommal más és más "alkalmazottba" botlani, velem és testvéremmel fog találkozni. Fő profilunk: Ereszdeszka festés, Beltéri festés, mázolás, Festés előtti falcsiszolás, laminált parkettázás, burkolat bontás

 • Konyhaszekrény festés

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz, jó szakember, nekünk csak jó tapasztalatunk volt vele. Időre jöttek, mindig elérhető volt, tisztán hagyták ott a helyszínt és jó munkát végeztek. Csak ajánlani tudom!

30 éve dolgozom építőiparban, külföldön is dolgoztam több évet. Ha minőségi munkát szeretne hívjon bizalommal. Feladatok amiket vállalok: Festés hengerrel, Garanciával, Geometrikus falfestés, tisztasági festés, linóleum le rakás

 • Konyhaszekrény festés

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Az előző hozzászólókkal ellentétben, nekem csak rossz tapasztatom van Richárddal kapcsolatban. A megbeszélt munkát eljött felmérni, azt elvállalta, és azt ígérte hogy egy héten belül küldi az árajánlatot. Azóta (ennek több hete) viszont semmilyen módon nem tudom elérni, a telefont nem veszi fel, SMS-re nem válaszol. A leírtak alapján a véleményem az, hogy aki vele akar dolgoztatni az kellemetlen helyzetbe kerülhet, nem megbízható!

László János vagyok. Tizenöt éve foglalkozom lakásfelújítással, generálkivitelezéssel, festéssel. A munkámban a legfontosabb a megrendelőim elégedettsége. Ezért a legalalapvetőbbnek tartom preciz, minőségi munkát. Főbb szolgáltatásaink: Gépi festés, Minőségi szobafestő, Gépi festés, tapétázás, csempe bontás

 • Konyhaszekrény festés

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, precíz, nagyon szép munkát végzett. Minden kérésem figyelembe vette. Nagy szakértelemmel végezte az elvállalt munkát. Lelkesen, rugalmasan, odafigyeléssel dolgozott az egész brigád. Környezetükre és a tisztaságra is mindig figyeltek. Mindenkinek ajánlani fogom az ismerőseim között. Köszönöm a munkájukat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő konyhaszekrény festés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhaszekrény festés: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a konyhaszekrény festés átlagos ára 11800 - 22200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szobafestők - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Kaposváron?

Most 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHASZEKRÉNY FESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk szobafestőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált szobafestőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: konyhaszekrény festés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szobafestő?

A jó szobafestő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: konyhaszekrény festés?

A konyhaszekrény festés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy szobafestőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas