Lefolyó kiépítése Kaposvár területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél minőségi lefolyó kiépítést Kaposváron és környékén? Ne menj tovább, a Qjob-on a legjobb szennyvízhálózat-kiépítők állnak rendelkezésedre! Válogass közülük és kérj valós árajánlatokat és véleményeket az árak 7400-13800 Ft/alkalom között mozognak. Nálunk először keresed meg a szakembert, és mi segítünk a választásban! Oszd meg velünk a feladatot, és a legjobb szakemberek azonnal felkeresnek egy ajánlattal, hogy segítsenek megoldani a problémát. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, és visszajelzéseket olvashatsz róluk. Minden DÍJMENTESEN! Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba ma, és élvezd a minőségi szolgáltatást!

6 szakember, aki végzi a lefolyó kiépítését most online

Károly

Károly

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

8500 - 15900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a lefolyó kiépítését Kaposváron!

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően. forgalmazzuk. 5 év garantált szűrőbetét utánpótlás. Víztisztító alkatrészek. Szerviz szolgáltatások. Klórmentes fürdővíz. Szódagépek.

  • Lefolyó kiépítése

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Majdnem két év kevés volt rendbehozni a kazánunkat. Pedig vadi új volt, a fűtést is ők szerelték nálunk. A szerelője kioktatott minket, hogy nem volt garanciális szervíz, tájékoztattuk, hogy ők nem jöttek ki elvégezni, meghibásodás után is csak többszöri hívásra. A feladatot -alkatrész hiányában - csak félig-meddig oldották meg. Az újabb hívàsokra telefont fel sem vették, személyes bejelentéskor a szőke högy az üzletben azt is letagadta volna, hogy jártunk ott, pedig azt mondta, az alkatrész ott van... Újabb meghibásodáskor a szerelő nem vette fel a telefont, az üzletben Jeszenszkivel találkoztunk, megigérte másnap kijön a szerelő, becsületére legyen mondva így is történt. Aztán pár nap után újra leállt a kazán -érezhetően elfüstölt benne valami- elsőre felvette a telefont a szerelő, megígérte aznap kijön, azóta is várjuk. Azután már hiába hivtuk, szerelő fel sem vette. Szétszedés után kiderült, valami ülepítő kis tartály tele van vízzel, ezt nem sikerült kitakarítania, ebből a víz rácsöpögött egy elektromos panelra, ez okozta a füstöt és az újabb leállást. De újabb két hónap alatt sem sikerült elérni a szerelőt. Szerencsére van egy faelgázosító kazánunk, azzal oldottuk meg a melegvíz és némi fűtés előállítását. Aztán rendeltünk alkatrészt Olaszországból -amit nekik két éve nem sikerül- és összerakattuk a kazánt. Tudom, hogy emberből hiány van, szakemberből még inkább, de egy munka azért ne addig legyen már munka, amíg a nagyobb pénz jön belőle. Az elvégzett munkával illene később is foglalkozni. Sajnos mi rettenetesen csalódtunk, nem is dühösek vagyunk, inkább elkeseredettek... Az egymásra mutogatás -főnök-szerelő, szerelő-főnök- nem vezet megoldásra. 😥

Zsolt
2 éve

Akár egy órán belüli kiszállás! Telefonügyelet éjjel-nappal! Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Lefolyó kiépítése

    5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Ők az én Joli Jokereim." Tőlük,tőlem,meg az államtól várok egy megváltást...

János
2 éve

Kondenzációs kazán karbantartás, legyen biztos a készülékében. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Lefolyó kiépítése

    3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Hosszu varakozas ami rossz, de az en rendelesemmel is turelmessen foglalkoztak

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szennyvízhálózat kiépítőktől?

Rendeld meg most a lefolyó kiépítést és élvezd azonnali, INGYENES és kötelezettségmentes ajánlatokat a helyi szakemberektől! Ne tűrj tovább a dugulást, kezdeményezd a megoldást most!

Egy szakember, aki végzi a lefolyó kiépítését, lefolyó kiépítése közben Kaposváron