Mosdókagyló beszerelése Kaposváron gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Mosdókagyló beszereléséhez válassza a legjobb szakembereket! Válasszon 37 vízszerelő közül Kaposváron! A mosdókagyló beszerelése árak korrektek, 7000-13100 Ft/db. Az ár attól függ, hogy milyen típusú mosdókagylót szeretne beszerelni. Ne aggódjon, ha nem tudja, hogyan kell keresni szakembert a Qjob-on! Oszd meg velünk a feladatot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összehasonlíthatja a szakemberek profilját, tanulmányozhatja a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhet. Mosdókagyló beszereléséhez válassza a Qjob-ot, és értékelje fel a legjobb szakembereket Kaposváron! Az összes szolgáltatásunk díjmentes!

6 szakember, aki telepíti a mosdókagylót most online

György

György

Sok tapasztalatom van

Árpád

Árpád

Ma is elvallalom.

Kornél

Kornél

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik telepítik a mosdókagylót Kaposváron!

Cégünk 18 év gyűjtőkémény kivitelezői tapasztalataival áll készen igényeinek kielégítésére. Gyűjtőkémények átalakítása energiatakarékos kondenzációs kazánhoz KREA K2+ rendszerrel. Termofor Gyűjtőkémények. KREA K2+ rendszer. Egyedi kémények.

  • Mosdókagyló beszerelése

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, gyors, precíz munka. Csak ajánlani tudom!

Ödön
2 éve

Kéménybélelés ha korszerűsíteni kívánja fűtési rendszerét, vagy lecserélné gázkészülékét. Ingyenes felmérés. 24 órán belül árajánlat. Szolgáltatások: Kéménybélelés, Kondenzációs kémény, Kandalló kiépítés.

  • Mosdókagyló beszerelése

    3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek, segítőkészek és jó árakat is kaptam!

Attila
2 éve

Gázkészülékek cseréjét vállaljuk garanciális beüzemeléssel, teljeskörű ügyintézéssel. Most 50%-os állami támogatással vehető igénybe az Otthonfelújítási Program keretén belül. 30 Év Tapasztalat. Gyors Kivitelezés. Márkák: Ariston,...

  • Mosdókagyló beszerelése

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Izidor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert, hogy a mosdókagyló telepítést gyorsan és hatékonyan megoldják! Válogass az ellenőrzött, helyi szakemberek kiváló árajánlatai között - INGYEN, kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki telepíti a mosdókagylót, mosdókagyló beszerelése közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol lehet beszerezni tartós és megbízható csővezetékeket?

A legjobb hely a tartós és megbízható csővezetékek beszerzéséhez a Bürkle cég, amelynek széles választéka van különféle méretekben és anyagokban. Az árak általában 3000-9000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú csővezetéket választ.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a megfelelő szellőzés a mosdókagyló körül?

A megfelelő szellőzés a mosdókagyló körül fontos annak érdekében, hogy megakadályozzuk a penészképződést és a kellemetlen szagokat. A Grohe Eurosmart Cosmopolitan mosdócsaptelepen, például, megoldást kínálnak a probléma megoldására a Grohe EcoJoy technológiával, amely korlátozza a víz átfolyását, és így csökkenti a nedvességet a mosdók körül.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik tömítőanyag a legjobb a mosdókagyló rögzítéséhez?

A legjobb tömítőanyag a mosdókagyló rögzítéséhez a szilikon tömítőanyag. Javasoljuk az általános felhasználásra alkalmas Soudal Soudasil Universal szilikon tömítőanyagot, amely tökéletesen illeszkedik a legtöbb anyaghoz és a nedvesség és vegyi anyagok ellen is védelmet nyújt. Ára körülbelül 1500 FT egy tubus.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol lehet beszerezni tartós és megbízható mosdószekrényeket?

A legjobb hely a tartós és megbízható mosdószekrények beszerzésére a Bauhaus. Ott széles választékban találhatók minőségi mosdószekrények, árak pedig 20 000 forinttól indulnak. Ajánljuk figyelmébe a W.Hite mosdószekrényeket, melyek a legnépszerűbb és legjobb minőségűek a kategóriában.

Olvas