Minőségi polikarbonát tető építés Kaposváron. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 33 tetőfedő közül! Korrekt polikarbonát tető építés árak — 2200-4100 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 tetőfedő most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a polikarbonát tető építés Kaposváron?

2200 - 4100 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! 10 éve a piacon! Tapasztalt mesteremberek. Biztos céges háttér. Gyors és Precíz munkák.

 • Polikarbonát tető építés

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Egy szóval jellemezve: PROFI MUNKA. Bővebben: a megbeszélt időpontban kijött, felmérte a munkát majd a megbeszélteknek megfelelően írásban árajánlatot adott és végül az ajánlatnak megfelelően elvégezte a munkát. A beépítés soránn figyelembe vette a felmerült igényeket (későbbi gipszkartonozás), a lehető legjobb megoldást kereste. Normális megjelenés, kultúrált viselkedés jellemzi őt és a kollégáját is. Készpénzes és átutalásos fizetési lehetőség, számlaadás mindenféle probléma nélkül. További sok sikert kívánok!

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Szigetélés bádogosmunkák. Kémények körbeszigetelése. Szellőzők beépítése.

 • Polikarbonát tető építés

  7600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Profi, igényes, precíz munka. Csak ajánlani tudom! ***** Köszönjük Tihamérnek és csapatának! Büszkék vagyunk a tetőnkre!

Ereszcsatorna készítését, javítását vállaljuk. Határidőre, garanciával. Akár hétvégén is! Ereszcsatorna tisztítás. Tető javítás. Cserepeslemez fedés. Cserépfedés. Lemezfedés készítés. Típusok: ács munka, tetőfedés, bádogos munka.

 • Polikarbonát tető építés

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Tényleg értenek a tetőhöz 😁

Palatető felújítás cserepeslemez tető fedéssel, akár azonnali kezdéssel!

 • Polikarbonát tető építés

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias, türelmes kiszolgálás. Precíz, pontos házhozszállítás. Jó szívvel ajánlom.

Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Garanciával. Megbízható tetőfedő, javítás országosan, számlával, garanciával. Várom hívását. Bádogozás.

 • Polikarbonát tető építés

  8600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Jó hely érdemes betérni!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő polikarbonát tető építés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Polikarbonát tető építés: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a polikarbonát tető építés átlagára 2200 - 4200 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Kaposváron a polikarbonát tető építés szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Kaposváron?

Most 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést POLIKARBONÁT TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal bízható meg bátran: polikarbonát tető építés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a polikarbonát tető építés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha a legjobb tetőfedő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A polikarbonát tető építés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas