Régi kád kibontása Kaposvár területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Keresed a tökéletes szakembert, hogy kibonthasd a régi kádat? Ne keresgélj tovább, mi vagyunk az ideális választás! Kaposváron vállaljuk a régi kád kibontását, és garantáljuk a szakmai munkát, amire szükséged van. Az árak rugalmasak, és azok a munkák függnek, amelyeket el kell végezni. Nincs idő vesztegetni, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és élvezze a kényelmet, amit egy új kád biztosít.

6 szakember most online

János

János

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

10400 - 19500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Kaposváron!

Gázkészülékek cseréjét vállaljuk garanciális beüzemeléssel, teljeskörű ügyintézéssel. Most 50%-os állami támogatással vehető igénybe az Otthonfelújítási Program keretén belül. 30 Év Tapasztalat. Gyors Kivitelezés. Márkák: Ariston, Bosch, Immergas, Vaillant, Westen.

  • Régi kád kibontása

    6400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt bolt. Sokféle termék.

Pál
3 éve

Válogatott szakemberekkel 0-24 Bp-i ingyenes kiszállással. Egyik legkedvezőbb munkadíj a piacon.

  • Régi kád kibontása

    4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Super immer wieder

Lipót
2 éve

99% egyezés a Kád Lefolyó. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Kád Lefolyó keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search.

  • Régi kád kibontása

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek és van minden. Csak javasolni tudom🤗

János
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, régi kád kibontása közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol található régi kád kibontására szakosodott szakember?

A legjobb lehetőség a Régi Fürdőszoba Kft., melynek székhelye Budapest, és szakosodott régi kádak felújítására és kibontására. Az árak a munka bonyolultságától függően változnak, de általában 50 000 és 150 000 forint között mozognak. Ajánlott előzetes egyeztetés a munka részleteiről és árakról.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen karbantartást igényel a felújított kád?

A felújított kád karbantartása a felhasznált anyagoktól függ. Ha a kád felületét porcelán bevonattal látták el, akkor ajánlott az enyhe tisztítószerek használata és a karcolások elkerülése. Ha a kád felülete akril bevonattal van ellátva, akkor a karbantartás során kerülni kell a durva tisztítószerek használatát és a hőmérsékleti változásokat. A felújított kád ára általában 50.000 és 150.000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: sarokkád vagy hagyományos kád?

A sarokkád a jobb választás, mivel kisebb helyet foglal el és általában olcsóbb is, például a Bauhaus-ban kapható sarokkád ára 29 990 Ft-tól indul.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért válasszak zuhanyzóval kombinált régi kád kibontást?

A zuhanyzóval kombinált régi kád kibontása kiváló megoldás lehet, ha szeretnénk modernizálni fürdőszobánkat anélkül, hogy teljesen új kádat kellene vásárolnunk. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú kádról van szó, de általában 50 000-100 000 forint között mozognak. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy a kibontással járó munka költségei is hozzáadódnak az összeghez. A zuhanyzóval kombinált kád előnye, hogy helytakarékos és praktikus megoldás, amely lehetővé teszi a kényelmes zuhanyozást és a fürdést is.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Kaposváron