Talajcsere Kaposvár szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 33 kertépítő közül! Korrekt talajcsere árak: 2700-5100 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 kertépítő most online

Árpád

Árpád

A környeken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Mihály

Mihály

erdekel.

Mennyibe kerül a talajcsere Kaposváron?

2700 - 5100 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Minden típusú kút teljeskörü tisztítása mindenfajta szennyeződés esetén. KÚTTISZTÍTÁS. Nagy mélységig Országosan.

 • Talajcsere

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A telefon csörgését nem hallják!

Találd meg álmaid munkáját. Valamennyi új állás a Jobrapido™-n. Állások Miskolcon. Töltse le az alkalmazást. Debreceni munkák. Állásajánlatok emailben. Állások fogadása emailben.

 • Talajcsere

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Kitűnő munka, látszik a kitartás eredménye

Építsen biztos talajra! Gépi földmunka és tereprendezés. Hatékony munkavégzés gépi erővel.

 • Talajcsere

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Zöldterületek gondozását vállaljuk országszerte, a terep adottságaitól függetlenül. Zöldhulladék kezelés cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Ingyenes felmérés.

 • Talajcsere

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Felkészületlen eladók, rossz kommunikáció a vezető és alkalmazottai között. Kétszer próbáltam vásárolni náluk: első alkalommal a szalagot csak a tulajdonos tudta volna megírni mert senki nem értett hozzá az eladók közül, 20 perc várakozás után feladtuk. Még egy próbát téve rendeltem meg egy koszorút és egy csokrot, amit az utolsó előtti napon felhívva próbáltak meg egyzetetni velem mi is volt az, mert nem tudta a csokrot készítő kiolvasni az írást...ezután más koncepciót mond az eladó a megbeszélt összegre és mást a tulajdonos aki a megrendelést felvette. Átvételnél a szalag hiányzott, az átadó hölgy azt sem tudta hol van...ez minden csak nem szolgáltatás. Harmadik próbát már semmiképp nem teszek.

Fakivágás közel 30 éves tapasztalattal. Megbízható cég teljes felelősségvállalással. Ingyenes árajánlat akár még ma, akár online is. Hulladékelszállítással, tuskómarással.

 • Talajcsere

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Ok

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő talajcsere közben Kaposváron

Kérdések és válaszok