Termosztátos zuhany csaptelep javítása Kaposvár területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnéd javíttatni a termosztátos zuhany csaptelepedet? Válaszd a Qjob szolgáltatását és válogass 39 vízszerelő szakember közül! Korrekt árak: 13 100-24 600 Ft/db, amelyek az adott feladattól függnek. Találd meg Kaposvár legjobb szakembereit és javíttasd meg a zuhanyodat! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük az elérhető szakembereket árajánlatokkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz tőlük. Minden mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket, és élvezd a professzionális szolgáltatásunkat!

6 szakember, aki végzi a termosztátos zuhany csaptelep javítását most online

István

István

erdekel.

Ervin

Ervin

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

12000 - 22500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a termosztátos zuhany csaptelep javítását Kaposváron!

Ingyen szállítás Bp. és Pest megye. Kedvezményes szerelés és beüzemelés

  • Termosztátos zuhany csaptelep javítása

    3800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Gyonyoru!!!

Salamon
2 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a...

  • Termosztátos zuhany csaptelep javítása

    5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Jo hely

Zoltán
2 éve

Keressen Online Ma, a top értékelésű webes találatok megbízható internetes forrásból. Csatorna Bélelés. Top információk megbízható forrásokból. Találjon szakértő tanácsot itt.

  • Termosztátos zuhany csaptelep javítása

    3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

WC dugulás egy illatosító miatt 10 perc munka 20000 Ft számla nélkül.

Jenő
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen szakembert azonnal a termosztátos zuhany csaptelep javításához! A helyi, ellenőrzött szakemberek percek alatt érkeznek árajánlataikkal INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattintson most!

Egy szakember, aki végzi a termosztátos zuhany csaptelep javítását, termosztátos zuhany csaptelep javítása közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért nem melegszik fel a víz a termosztátos zuhany csaptelepen, még ha be van állítva?

Valószínűleg a termosztátos zuhany csaptelep hibás, és javításra szorul. Javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki megvizsgálja a csaptelepet és kicseréli a hibás alkatrészeket. Az árak változóak lehetnek, de általában egy ilyen javítás 10 000-20 000 forintba kerülhet.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért változik a vízhőmérséklet ingadozásokkal a termosztátos zuhany csaptelepen?

Az ingadozó vízhőmérséklet a termosztátos zuhany csaptelepen azért változik, mert a termosztátos szelep a beállított hőmérsékletet tartja fenn a víznyomás változása ellenére is. Az ilyen típusú csaptelepek általában 15 000-50 000 forintba kerülnek.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért szivárog a termosztátos zuhany csaptelep aljánál a víz?

Valószínűleg a termosztátos zuhany csaptelep alatti tömítés sérült, ezért szivárog a víz. Javasoljuk, hogy cserélje ki a sérült tömítést, amely általában kapható a helyi barkácsboltokban vagy szaniterboltokban, általában 500-1000 Ft közötti áron. Ha azonban a probléma továbbra is fennáll, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért rezeg a termosztátos zuhany csaptelep használata közben?

A termosztátos zuhany csaptelep rezgése általában a víznyomás-ingadozás miatt jelentkezik. Ez lehet azért, mert a víznyomás túl magas vagy túl alacsony. Az ilyen típusú csaptelepek általában érzékenyek a víznyomásra, és ha a nyomás nem megfelelő, akkor a csaptelep nem tudja megfelelően szabályozni a vízhőmérsékletet. Ha a probléma továbbra is fennáll, javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki ellenőrizheti a csaptelepet és a vízhálózatot. Általában a termosztátos zuhany csaptelepek ára 20 000-60 000 forint között mozog.

Olvas