Tetőcsere engedély nélkül Kaposvár szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 30 tetőfedő közül! Korrekt tetőcsere engedély nélkül árak — 5600-10500 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kaposváron környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 tetőfedő most online

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tetőcsere engedély nélkül Kaposváron?

5600 - 10500 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Profi tetőfedés és tetőfelújítás cserepeslemezes tető fedéssel. Szakszerű kivitelezéssel. Tetőket építünk, tartunk karban és javítunk. Korond Tetőfedő a jó választás. Megfizethető árak! Hívjon bizalommal! Akár 15 év garancia!

 • Tetőcsere engedély nélkül

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A targoncás srácok,gyorsak és pontosak,a kiszolgálás perfect,a Peti srác nagyon korrekt.

Csaba B
3 éve

Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák, Bádogozás. Gyors és Díjmentes ajánlatkérés, nincs rejtett költség! Hívj minket Most...

 • Tetőcsere engedély nélkül

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Csak jót tudok róla mondani :)

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes...

 • Tetőcsere engedély nélkül

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Nem ajánlom a dabasi telephelyet. Az írásban adott határidőt nem tudták tartani, a kapcsolattartó arrogánsan beszél telefonon, már ha sikerül elérni. Utolsó nap értesítettek", hogy elfogyott az a termék, amit megrendeltünk. Előtte 2 hétig arról magyaráztak, hogy be kell várni a többi megrendelést..."

Régi tetőfedések, palatetők tetőfelújítása cserepeslemez tetőfedéssel. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak! Díjmentes állapotfelmérés. Ingyenes kiszállás. Garantáltan a legjobb ár. Profi kivitelezés.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  6100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkészek, nagyon kedvesek az eladók. Próbáltak minden minden lehetoséget megmutatni a fedéshez.

Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon!

 • Tetőcsere engedély nélkül

  8500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Azonnal kaptam mindent, hétvégén...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőcsere engedély nélkül közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőcsere engedély nélkül: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a tetőcsere engedély nélkül átlagos díja 6700 - 12600 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Kaposváron a tetőcsere engedély nélkül szolgáltatáshoz már 33 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Kaposváron?

Most 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐCSERE ENGEDÉLY NÉLKÜL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával bízható meg bátran: tetőcsere engedély nélkül vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: tetőcsere engedély nélkül?

A tetőcsere engedély nélkül és összes részfeladata ide sorolható. Egy tetőfedőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas