Teljes körű wc csésze beszerelése Kaposváron. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC csésze beszerelése: Válaszd ki a legjobb szakembert a Qjob-on! Kaposváron és környékén több mint 40 vízvezeték szerelő közül választhatsz, árak 11 400-21 500 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján válassz szakembert, hogy biztos lehess a minőségben és az árban! Bérelj fel szakembert a Qjob-on, hogy a wc csésze beszerelése gördülékenyen menjen! Az árak függenek a feladat nehézségétől és az anyagköltségektől. Ne habozz, a legjobb szakemberek csak egy kattintásra vannak tőled!

6 szakember, aki elvégzi a wc-csésze beszerelését most online

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

11600 - 21800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a wc-csésze beszerelését Kaposváron!

Épületgépészeti és fűtéstechnikai termékek széles kínálatával és kedvező árakkal várjuk.

  • Wc csésze beszerelése

    5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt kiszolgálás, sok minden van.

János
2 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű ügyintézés. Tudjon...

  • Wc csésze beszerelése

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos nem vettem igénybe a vállakozás szolgáltatását, mert nem jöttek ki. A férjem szeptember elején hívta őket, hogy a fűtési szezon előtt szeretnénk átnézetni a kazánt. Azt mondták 2 hetet is igénybe vehet mire kijön egy szerelő. A mai napig nem történt meg. Szeptember végén felhívtam, hogy érdeklődjek és azt az információt kaptam, ki van adva szerelőnek, csak máshol nagyobb problémák vannak, azok élveznek prioritást. Ez egyértelmű is. Viszont azóta semmi hírt nem kaptam és mivel egy 15 hónapos gyerekem van, így fűtenem kell, de ha nem lenne gyerkőc is bekapcsolnám. Sajnálom, hogy negatív véleményt kellett írnom. Bízom benne, hogy legközelebb, ha úgy alakul, pozitív tapasztalatot írhatok.

Gábor
2 éve

Kéménybélelés ha korszerűsíteni kívánja fűtési rendszerét, vagy lecserélné gázkészülékét. Ingyenes felmérés. 24 órán belül árajánlat. Szolgáltatások: Kéménybélelés, Kondenzációs kémény, Kandalló kiépítés.

  • Wc csésze beszerelése

    3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek, segítőkészek és jó árakat is kaptam!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a wc-csésze beszerelését és profitálj azonnali ajánlatokból a helyi, megbízható szakemberektől. Az egész teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Rendelj most!

Egy szakember, aki elvégzi a wc-csésze beszerelését, wc csésze beszerelése közben Kaposváron