Wc tető felszerelése Kaposvár területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC tető felszerelése? Válaszd a Qjob-ot és bérelj fel a legjobb szakembereket Kaposváron! Több mint 40 vízszerelő közül választhatsz, árak 2000-3800 Ft/db-tól függően. Valós árajánlatok és vélemények alapján dönthetsz. Miután megosztod velünk a feladatot, az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal. Összevetheted a profilokat, tanulmányozhatsz visszajelzéseket és további információkat kérhetsz. És mindez teljesen DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket a legjobb szakemberekért!

6 szakember, aki a wc tető felszerelését végzi most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

1800 - 3500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik a wc tető felszerelését végzik Kaposváron!

A kémény kibélelését jogszabály írja elő. Bízza a munkát tapasztalt szakemberre! Egyedi díjszabás a helyszíni adottságoktól függően. Kérjen előzetes árajánlatot! Gyors kivitelezéssel.

  • Wc tető felszerelése

    4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó kis bolt.

István
2 éve

Bízza a fűtésszerelés ránk. Profi csapatunk vállal fűtés és vízszerelést Non stop. Cégünk 20 éves tapasztalattal vállalja cirkó javítás, fűtésrendszer szerelését. vízserelés. ingyenes kiszállás. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Wc tető felszerelése

    5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Itt minden van ami a fűtéshez kell!

Express kiszállás! Azonnal javítjuk megtaláljuk és javítjuk a hibát! Gyors kiszállás és javítás rövid időn belül! 0-24 rendelkezésre állás. Vízszerelés. Ingyenes kiszállás. Gázszerelés. Kedvező árak. Csőtörtés feltárás. Duguláselhárítás.

  • Wc tető felszerelése

    6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ugy latom, ezek a "szakemberek" mind osszebeszelnek es egysegesen tartjak pimaszul magasan az arakat. Ha azt akarod hogy ne ontson el a szar vagy egyaltalan hasznalni tudjad a WC-t, kenytelen vagy ezeket a csirkefogokat kihivni es kifizetni a pofatlanul magas arakat. Fodor ur sem kivetel,: egy pokhendi kicsi f@sz, aki visszael azzal, hogy szukseg van ra, nyeregben erzi magat. Egy merfoldes gazember, ha engem kerdeztek. Aki teheti, ne hivja, mert mindegy mit fog csinalni, pofatlan sokat fog kerni a semmiert ez a kicsi kuki ember.

Mihály
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj egy WC tető felszerelést végző profi szakember ajánlatot, és pár perc alatt garantáltan érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattints most!

Egy szakember, aki a wc tető felszerelését végzi, wc tető felszerelése közben Kaposváron

Népszerű szolgáltatások Kaposváron