Zuhanykabin felújítás Kaposváron gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnéd felújítani zuhanykabinodat, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Ne aggódj, a Qjobon megtalálod a legjobb szakembereket! Válassz 41 vízvezeték szerelő közül Kaposváron és környékén, árak 7400-14000 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz, hogy a legjobb szakembert bérelhesd fel a zuhanykabin felújításához! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, keress minket még ma! Az árak az egyes szakemberek tapasztalatától és a feladat nehézségétől függnek.

6 szakember szükséges a zuhanykabin felújításhoz most online

László

László

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

10800 - 20300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek szükségesek a zuhanykabinok felújításához Kaposváron!

Vállaljuk kondenzációs kazán égéstermék elvezetésének építését és kazán cseréjét. Kazán-kémény egy kézben. Beüzemelés. Tervezés engedélyezés. Teljes körű ügyintézés.

  • Zuhanykabin felújítás

    3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Rendkívüli rugalmas, segítőkész és sokoldalú csapat várja, hogy segíthetsen.

István
2 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű ügyintézés. Tudjon...

  • Zuhanykabin felújítás

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos nem vettem igénybe a vállakozás szolgáltatását, mert nem jöttek ki. A férjem szeptember elején hívta őket, hogy a fűtési szezon előtt szeretnénk átnézetni a kazánt. Azt mondták 2 hetet is igénybe vehet mire kijön egy szerelő. A mai napig nem történt meg. Szeptember végén felhívtam, hogy érdeklődjek és azt az információt kaptam, ki van adva szerelőnek, csak máshol nagyobb problémák vannak, azok élveznek prioritást. Ez egyértelmű is. Viszont azóta semmi hírt nem kaptam és mivel egy 15 hónapos gyerekem van, így fűtenem kell, de ha nem lenne gyerkőc is bekapcsolnám. Sajnálom, hogy negatív véleményt kellett írnom. Bízom benne, hogy legközelebb, ha úgy alakul, pozitív tapasztalatot írhatok.

Gábor
2 éve

Kondenzációs kazán karbantartás, legyen biztos a készülékében. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Zuhanykabin felújítás

    3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Hosszu varakozas ami rossz, de az en rendelesemmel is turelmessen foglalkoztak

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert zuhanykabin felújításához! Ingyenes árajánlatok percek alatt, helyi ellenőrzött szakemberektől. Nincs kötelezettség! Kattints most!

Egy szakember szükséges a zuhanykabin felújításhoz, zuhanykabin felújítás közben Kaposváron