Fuji fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fuji fényképezőgép javítás árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Pal

Pal

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fuji fényképezőgép javítás Kaposváron?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Cégünk a márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor jellemzően jóval rövidebb határidő alatt és alacsonyabb költségek mellett végzi számos jól ismert gyártó (a teljesség igénye nélkül CANON, CASIO, FUJI, KODAK, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC, PENTAX, SAMSUNG, SONY) digitális fényképezőgép modelleinek szervizelését.

  • Fuji fényképezőgép javítás

    6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Igazán magasan képzett szakember, aki jól ismeri a szakmát, és ami a legfontosabb, jól érti az anyagot! Ajánlom mindenkinek, akinek minőségi javításra van szüksége a videó berendezésekhez!!!!

Nikon fényképezőgép javítás 1 év garanciával. 2010 óta minősített kamera- és videójavító központ vagyunk. Csapatunkban 4 mérnök dolgozik. Minden technikusunk képzett és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Kizárólag a gyártó eredeti alkatrészeit használjuk. Küldje el e-mailben a címét, és gyors futáraink még ma eljönnek a felszereléséért! A fényképezőgépet maga is elhozhatja a hirdetésben megadott címre. Előbb dolgozz - később fizess. A berendezések diagnosztikája egy órán belül, előzetes bejelentkezés alapján történik - a diagnosztika ingyenes. Szünetek és hétvégék nélkül dolgozunk. Nyitvatartási idő - 9:00-21:00. Szállítás Magyarországon belül, bármely városba. Írjon vagy hívjon, ha többet szeretne megtudni.

  • Fuji fényképezőgép javítás

    4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan és elfogadható áron hozta vissza az objektívet az életbe, nem számolt fel semmilyen további szolgáltatást, és nagyon jó benyomást hagyott maga után. Újra igénybe fogom venni. Ajánlom őt!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fuji fényképezőgép javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fuji fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a fuji fényképezőgép javítás átlagos ára 4700 - 8900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Kaposváron a ford szerviz szolgáltatáshoz már 13 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 10 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FORD SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: ford szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a ford szerviz mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A ford szerviz és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas