Fülhallgató javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Fülhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fülhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 fülhallgató szerelő közül! Korrekt fülhallgató javítás árak: 6200-11600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 fülhallgató szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fülhallgató javítás Kaposváron?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fülhallgató szerelőok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fülhallgató szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Fülhallgató javítás

    6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű mesterember! Professzionális, gyors és olcsó. Ajánlom mindenkinek!

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Fülhallgató javítás

    3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember volt! Mindent gyorsan és magas minőségben végzett. A tévém 12 éves, és minden tökéletesen működik.

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Fülhallgató javítás

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett ezzel a szakemberrel! Gyorsan jött, mindent magas minőségben végzett. Nincs túlfizetés és nincs válás! Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fülhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fülhallgató szerelő fülhallgató javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Fülhallgató javítás: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a fülhallgató javítás átlagára 6600 - 12500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Fülhallgató Szerelőok - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek fülhallgató szerelőt Kaposváron?

Jelenleg 10 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜLHALLGATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek fülhallgató szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható fülhallgató szerelőt hívnod ha szükséged van erre: fülhallgató javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi fülhallgató szerelő segítségét?

Egy profi fülhallgató szerelő a fülhallgató javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: fülhallgató javítás?

A fülhallgató javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy fülhallgató szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas