Jamo hangszóró javítás: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 11 hangszóró szerelő közül! Korrekt jamo hangszóró javítás árak: 5500-10400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kaposváron közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 hangszóró szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jamo hangszóró javítás Kaposváron?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Jamo hangszóró javítás

    6800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű volt !!! Tervezem az együttműködést a jövőben, mestere a mesterségének és egy napfényes ember !!! köszönöm !

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Jamo hangszóró javítás

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Boldog vagyok, és a jövőben is őt fogom használni, és azt tanácsolom a rokonaimnak.

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Jamo hangszóró javítás

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű munkát végzett. Ugyanakkor frissítettük a notebookom szoftverét is, amit neki köszönhetek. Mindenkinek ajánlom figyelmébe!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jamo hangszóró javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Jamo hangszóró javítás: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a jamo hangszóró javítás átlagos díja 5000 - 9300 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hangszóró Szerelők - hogyan válasszunk Kaposváron?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hangszóró szerelőt Kaposváron?

Most 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JAMO HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mivel foglalkozik egy hangszóró szerelő?

Egy hangszóró szerelő ezzel a munkával bízható meg: jamo hangszóró javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy profi hangszóró szerelő a jamo hangszóró javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: hangszóró szerelő?

Ha egy megfelelő hangszóró szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A jamo hangszóró javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas