Kerámia főzőlap törés javítás: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 háztartásigép szerelő közül! Korrekt kerámia főzőlap törés javítás árak — 4000-7500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kaposváron környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 háztartásigép szerelő most online

Karoly

Karoly

Еrdekel.

Roland

Roland

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerámia főzőlap törés javítás Kaposváron?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Gyors kiszállás. Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat. Reális árak.

 • Kerámia főzőlap törés javítás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom!

Karlo Tibak
egy éve
Budapesten 2 órán belüli ingyenes kiszálással vállaljuk ariston villanybojlerek szerelését. Munkáinkat teljes körű garanciával, 12 év szakmai tapasztalattal végezzük. 12 év szakmai tapasztalat. Teljeskörű garancia. Ingyenes kiszállás.
 • Kerámia főzőlap törés javítás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors szerviz! 30perc alatt kicserélték a kijelzőmet! Köszi szépen!

Csaba Bíró
egy éve

Üdvözlöm! Hívjon minket, ha kávégépének felújításra, szervizelésre vagy karbantartásra van szüksége! Automata, karos vagy kapszulás kávégép szervizelés esetén és számíthat a segítségünkre!

 • Kerámia főzőlap törés javítás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A mosógépemmel volt egy kis probléma és akkor hívtam őket. Bátran ajánlom másoknak is mert megbízhatóak és nem kell sokat várni rájuk. Köszönöm! Nagyon hálás vagyok!

Tisztelt megrendelők! Szervizünk hétfőtől vasárnapig 8:00-19:30-ig fogadja telefon hívását, ahol felvesszük a háztartási gép típusát, valamint a tapasztalt hibajelenséget. Ezt követően az Önnel közösen előre egyeztetett napon és időpontban (időintervallumban) a megadott címre műszerészünk kiszáll, javításnál díjmentesen. Képzett mosógépszerelőink felhívják a figyelmét, ha meghibásodott készülékének javítása már nem gazdaságos.

 • Kerámia főzőlap törés javítás

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A korrekt tájékoztatásnak köszönhetően kellemes meglepetés ért. Az 5 csillag jár!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Hívjon minket és javíttassa meg mosogatógépét otthonában a lehető leggyorsabban. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk mosogatógépét. MInden hívást felveszünk. Reális árak. Javítás új alkatrészekkel. Helyszíni szerviz.

 • Kerámia főzőlap törés javítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon tudom ajánlani mert korrekt és jól dolgozik

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő kerámia főzőlap törés javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerámia főzőlap törés javítás: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a kerámia főzőlap törés javítás átlagos díja 5500 - 10400 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - hogyan választhatunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek háztartásigép szerelőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 10 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÜLÉSFŰTÉS BESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy háztartásigép szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő ezzel a feladattal bízható meg: ülésfűtés beszerelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi háztartásigép szerelő segítségét?

Egy megbízható autóvillamossági szerelő az ülésfűtés beszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: kerámia főzőlap törés javítás?

Az Ülésfűtés beszerelés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autóvillamossági szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas