Laptop kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 10 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop kijelző javítás árak: 5500-10400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 számítógép szerelő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Dancs

Dancs

Ma is elvallalom.

Dávid

Dávid

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop kijelző javítás Kaposváron?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Kedves érdeklődő! Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 9990 Ft Munkaidő: 1-2 nap

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, BGA chip csere, HP szerviz. Notebook javítás, HP laptop szerviz, Kategóriák, Nem indul az operációs rendszer, Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…)

  • Laptop kijelző javítás

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Félelmetes mester és érzékeny ember. Ha ezt a felülvizsgálatot olvassa, és hezitál, hogy ezt a szakembert válassza, tegye félre a kétségeit.

Mihály, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Expressz tisztítás normál laptophoz. 2 órán belül alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 14990 Ft Munkaidő: 2 óra

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Laptop SSD meghajtó csere, Laptop HDD hibák smart kódok, Alaplap javítás, Laptop töltő, Alaplapi problémák

  • Laptop kijelző javítás

    5100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden szuper. A számítógép nagyon gyorsan működik! Nagyon hálás a kiváló munkájáért. Remélem, hogy gyümölcsöző együttműködésben lesz részünk! 👍

A megoldások embere vagyok. Expressz tisztítás üzleti / gamer laptophoz. 2 órán belül Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta és thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 19990 Ft. Munkaidő: 2 óra

Szerviz szolgáltatásunk:, Adatmásolás vagy adatmentés hozott hordozóra, Windows 10 javítás, Nyomtató javítás, TouchPad nem működik, ugrál, Operációs rendszer klónozása

  • Laptop kijelző javítás

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm! Félelmetes. A szakma profija, mindent időben elvégzett. Megjavította a laptopomat és ajánlásokat adott, ingyenes diagnosztikát végzett.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop kijelző javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Laptop kijelző javítás: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a laptop kijelző javítás átlagára 6000 - 11300 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Kaposváron a laptop kijelző javítás szolgáltatáshoz már 12 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 9 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP KIJELZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt megbíznod ha erre van szükséged: laptop kijelző javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi számítógép szerelő segítségét?

Egy megbízható számítógép szerelő a laptop kijelző javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: laptop kijelző javítás?

A laptop kijelző javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy számítógép szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas