Tablet akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 tablet szerelő közül! Korrekt tablet akkumulátor csere árak — 3700-6900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 tablet szerelő most online

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tablet akkumulátor csere Kaposváron?

3700 - 6900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Tablet akkumulátor csere

    6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű mesterember! Professzionális, gyors és olcsó. Ajánlom mindenkinek!

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Tablet akkumulátor csere

    5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm szépen a gyorsaságot. A tévé újra működik, minden rendben van. Csak pozitív ajánlások.

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Tablet akkumulátor csere

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett ezzel a szakemberrel! Gyorsan jött, mindent magas minőségben végzett. Nincs túlfizetés és nincs válás! Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő tablet akkumulátor csere közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Tablet akkumulátor csere: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a tablet akkumulátor csere átlagára 4100 - 7700 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Tablet Szerelők - mi alapján válasszunk Kaposváron?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tablet szerelőt Kaposváron?

Jelenleg 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TABLET AKKUMULÁTOR CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk tablet szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tablet szerelőt megbíznod ha szükséged van erre: tablet akkumulátor csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy tablet szerelő segítségét?

Egy profi tablet szerelő a tablet akkumulátor csere mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: tablet akkumulátor csere?

A tablet akkumulátor csere és összes részfeladata ide tartozhat. Egy tablet szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas