Aktuális 4 órás esti munka, megbízás

Erdei témájú illusztrációk, grafikák készítése, amiket mintaként tudok a továbbiakban felhasználni lézergravírozás formájában, fára.

Grafikust, tetoválóművészt, szépen rajzoló szakembert keresek néhány darab erdei témájú grafika/illusztráció elkészítésére. Ezeken egy erdei táj, néhány tipikus erdei állat szerepelne, vagy konkrétan egy nagy állat. Fontos, hogy a grafikáknak gravírozhatónak kell lenniük lézergravírozó gép által, tehát fontosak a kontrasztok, átmenetek, de ezeket úgy is pontosítjuk előtte, hogy jól gravírozhatóak legyenek. Vannak mintáim, amiket fel lehet használni ötletnek. A végső képeket kb 20 cm átmérőjű alapra tervezem majd gravírozni. Fontos a kép részletessége, magas minősége.

Egyszeri megbízás álláskeresőknek Kaposváron

Óriásplakát design-készítés

Nem rég indult vállalkozásomat szeretném berúgni egy erős marketing-kampánnyal. Van design-unk bannerekhez, szórólapokhoz stb., ezek alapján szeretnék elkészíttetni egy tervet kültéri óriásplakáthoz.

Reklámautó készítés / fóliázás

Autók reklámdekorációját vállaljuk magas minőségben és közeli határidővel Budapesten és Sopronban egyaránt! Részletek www.vipro.hu

Koncert plakát

Sziasztok! Szükségem lenne egy koncert promótálására szolgáló plakát tervre. A plakátnak fekete-fehérnek kell lennie. 2 zenekarral lépünk fel (Kingfishers és Flashjet), mind a kettő rock stílus. A fellépés helyszíne: Ipolybalog centrál csárda (ezt később pontosítom, utána kell kérdezzek) Időpontja: ****.**.** péntek (18:30 kezd a kingfishers, majd 20:00 kezd a Flashjet) Projekt neve: Restart Célja: A vírus utáni partyk újraindítása (ez így konkrétan ne kerüljön fel a plakátra) Üzenetben tudok majd küldeni egy adag képet extrába + FB oldalt, ahonnan lehet ihletődni. Valami modern - letisztult álló plakátot szeretnénk, fent említett fekete-fehér verzióban.

Jelentkezz a munkákra

Neked is találunk jól fizető, otthonodhoz közel lévő munkalehetőséget

Keress pénzt azzal, amihez értesz

Havonta több mint 2000 megbízás egyéni megrendelőktől országosan

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér 4 órás esti munka esetén Kaposváron?
Mennyi a munkadíj: 4 órás esti munka? A legtöbb szakember 4 órás esti munka esetén Kaposváron feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3400-5300 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-40000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 14%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: 4 órás esti munka?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06