Fertőtlenítő takarításra van szükséged Kaposváron és környékén?

Fertőtlenítő specialistat találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fertőtlenítő specialista szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb fertőtlenítő specialistákat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 14 fertőtlenítő specialista közül válogathatsz. Korrekt fertőtlenítő takarítás árak: 2800 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fertőtlenítő specialistat Kaposváron Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kaposvár közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 fertőtlenítő specialista most online

Judit

Judit

Ma is elvallalom.

Mária

Mária

Sok tapasztalatom van

Virag

Virag

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a fertőtlenítő takarítás Kaposváron?

2200 - 4200 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fertőtlenítő specialistat!

 • Fertőtlenítő takarítás

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Super und gute Reinigung nur zum Weiterempfehlen

Béla
2 éve

 • Fertőtlenítő takarítás

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Gyors szőnyeg tisztítás

Péter
2 éve

 • Fertőtlenítő takarítás

  2400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A felettem lévő lakásban ecetsavas lemosással távolította el a fecskeürüléket a franciaerkélyről. Az egész ecetes trutymó átfolyt hozzám és a vakolaton is fekete csíkot hagyott a két lakás között. Az esetről fényképek készültek. 10 nappal a maszatolás után, a birtokvédelmi eljárás megindítása előtti napon a vállalkozó képviselője elismerte a hibát és megkezdte a kár elhárítását. Magasnyomású mosóval lemosták a redőnyöket és az ablakokat de a vakolatból nem tűnt el a kosz teljesen.

László
2 éve

 • Fertőtlenítő takarítás

  3000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyos megbízható és nagyon hatékony

Zsolt
2 éve

 • Fertőtlenítő takarítás

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Első alkalommal vettem igénybe vállalkozásunk részére a szolgáltatást, amelynek igénybevétele után beülve az autóba mintha most jönnék ki vele a szalonból. Nagyon köszönöm, a továbbiakban is igénybe fogom venni. Kifogástalan munka, nagyonjó ár-érték arány.

András
2 éve

 • Fertőtlenítő takarítás

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon preciz, alapos, megbízható munkát végeznek. Első alkalommal vettem igénybe a szolgáltatást, nem bántam meg. Máskor is megrendelem. Ajánlom mindenkinek. Próbálják ki.

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat fertőtlenítő takarításra?

Rendelj fertőtlenítő takarítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Fertőtlenítő takarítás Kaposvár egész területén