Macska körömvágásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Macskaápolót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj macskaápoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb macskaápolókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 macskaápoló közül válogathatsz. Korrekt macska körömvágás árak: 3500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb macskaápolót Kaposváron Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kaposvár környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 macskaápoló most online

Alexandra

Alexandra

Ingyenes kiszallas.

Zsuzsa

Zsuzsa

Sok tapasztalatom van

Hajnalka

Hajnalka

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a macska körömvágás Kaposváron?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb állatgondozók Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező macskaápolót!

 • Macska körömvágás

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Super und gute Reinigung nur zum Weiterempfehlen

Béla
2 éve

 • Macska körömvágás

  2700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Király

Benjámin
2 éve

 • Macska körömvágás

  2400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A felettem lévő lakásban ecetsavas lemosással távolította el a fecskeürüléket a franciaerkélyről. Az egész ecetes trutymó átfolyt hozzám és a vakolaton is fekete csíkot hagyott a két lakás között. Az esetről fényképek készültek. 10 nappal a maszatolás után, a birtokvédelmi eljárás megindítása előtti napon a vállalkozó képviselője elismerte a hibát és megkezdte a kár elhárítását. Magasnyomású mosóval lemosták a redőnyöket és az ablakokat de a vakolatból nem tűnt el a kosz teljesen.

László
2 éve

 • Macska körömvágás

  2000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Maximálisan elégedettek vagyunk a takarítással, minden alkalommal szep rendet és tisztaságot hagytak maguk után. Sok céget ki próbáltunk már, de messze a FreshCleant találtuk a legmegbízhatóbbnak. Mindig a megbeszélt időben érkeztek és kifogástalanul végeztek el a munkát. Ha bármilyen plusz keresünk akadt, készséggel teljesítettek. Csak ajánlani tudom!

Kelemen
2 éve

 • Macska körömvágás

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Első alkalommal vettem igénybe vállalkozásunk részére a szolgáltatást, amelynek igénybevétele után beülve az autóba mintha most jönnék ki vele a szalonból. Nagyon köszönöm, a továbbiakban is igénybe fogom venni. Kifogástalan munka, nagyonjó ár-érték arány.

András
2 éve

 • Macska körömvágás

  2100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kellemesen csalódtam! Szimpatikus, korrekt, precíz, megbízható, profi csapat, mindenkinek csak ajánlani tudom! *****

András
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat macska körömvágásra?

Rendelj macska körömvágást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Macska körömvágás Kaposvár egész területén