Nemzetközi konténer szállítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 25 teherszállító közül! Korrekt nemzetközi konténer szállítás árak — 2200-4200 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 teherszállító most online

józsef

józsef

Ingyenes kiszallas.

akos

akos

Szállítás 0-24

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a nemzetközi konténer szállítás Kaposváron?

2200 - 4200 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Több, mint 20 éve foglalkozom hangszóró javítással. A munkám során rengteg féle márkával és a mögöttük rejlő megoldásokkal találkoztam.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nemcsak a szakterületének szakembere, hanem kellemes beszélgetőpartner is. Bárkinek ajánlom őt.

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  4700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom!!! a technikus egy igazi profi! Gyorsan, hatékonyan, tökéletesen!!! Köszönöm!!!

Több, mint 20 éve foglalkozom hangszóró javítással. A munkám során rengteg féle márkával és a mögöttük rejlő megoldásokkal találkoztam.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Azonnal jött, és megoldotta a rejtélyt. Még a saját részvényeiből is adott neki egy darabot:)

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

 • Nemzetközi konténer szállítás

  6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Még ha nem is értesz semmit, akkor is teljes szívemből ajánlom ezt a szakembert: mint szakembert és mint nagyszerű embert egyaránt.

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A technikus udvarias, gyors, mindent világosan elmagyarázott, és beleegyezett a munka elvégzésébe. 👍

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A tv-t nagyon gyorsan javította, a mester megértette, hogy mi volt a probléma.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító nemzetközi konténer szállítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nemzetközi konténer szállítás: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a nemzetközi konténer szállítás átlagos díja 2200 - 4200 Ft. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - mi alapján válasszunk Kaposváron?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Kaposváron?

Jelenleg 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NEMZETKÖZI KONTÉNER SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható teherszállítót hívnod amennyiben a következőre van szükséged: nemzetközi konténer szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi teherszállító segítségét?

Egy profi teherszállító a nemzetközi konténer szállítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: teherszállító?

Ha egy megbízható teherszállító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A nemzetközi konténer szállítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas