Adószámos magánszemély: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 23 adótanácsadó közül! Korrekt adószámos magánszemély árak: 6200-11700 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Kaposváron környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 adótanácsadó most online

Pál B.

Pál B.

Kedvezményt adok

Noémi S.

Noémi S.

Tapasztalt vagyok

Mária R.

Mária R.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adószámos magánszemély Kaposváron?

6200 - 11700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Könyvelőirodánk Budapesten és vidéken is elérhető. Könyveléssel, bérszámfejtéssel, pályázatfigyeléssel és pályázatírással is foglalkozunk.

 • Adószámos magánszemély

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom, jó szakemberek, nagyon közvetlenek, öröm velük dolgozni!

Renáta
2 éve

15 éves szakmai múlttal, regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem. Más-más profilú szervezetek teljes körű könyvelési, bérszámfejtési feladatait látom el a törvényi előírásoknak és az ügyfél belső igényeinek megfelelően. A könyvelő és az ügyfele közti kapcsolatban fontosnak tartom, hogy az közvetlen, személyes legyen. A könyvelési anyagért megbeszélés szerint akár házhoz is megyek.

 • Adószámos magánszemély

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással, gyorsak, pontosak, segítőkészek, mindenben tájékoztatnak, bármire nagyon gyorsan válaszonak. A teljes adminisztrációt viszik, mindenben tehermentesítenek, csak ajánlani tudom!

Fanni
2 éve

Simon Anita regisztrált mérlegképes könyvelő, TB ügyintéző vagyok. Több társaságnak, magánszemélyeknek és nonprofit szervezeteknek végzek teljes körű könyvviteli, TB, munkaügyi szolgáltatást tanácsadással, könyvvizsgálóval, ügyvéddel együttműködve. Komárom-Esztergom, Pest megyékben és Budapest egész területéről vállalok megbízásokat.

 • Adószámos magánszemély

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Munkájára igényes, szakmailag felkészült, precíz könyvelő. Csak ajánlani tudom, keressétek bizalommal.🤗

István
2 éve

Magánszemélyek SZJA bevallását, KATA adózók indítását és bevallását, egyéni vállalkozók bevallását, kisebb cégek könyvelését vállalom.

 • Adószámos magánszemély

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Rossz tapasztalatok, veszteség, hiány...

Bre
2 éve

Köszönöm szépen, hogy elolvassa bemutatkozásomat. Tudom, hogy a vállalkozás vezetőjének egyik legnehezebb feladata megfelelő könyvelőt találnia vállalkozásának könyvelésére. Főleg úgy megbízni valakit cégének, vállalkozásának könyvelésével, hogy nem ismeri leendő könyvelőjét. Kérem olyan cégek, egyéni vállalkozók keressenek meg akik komolyan veszik az adminisztrációt és megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy rendben legyen adminisztrációs hátterük. A könyvelés és ellenőrzés, tanácsadás, figyelemfelhívás az én feladatom. Lehetőséget teremtek arra, hogy személyes találkozásunk után amennyiben szükségesnek találja, jelenlegi ügyfeleimtől referenciát kérjen, hogy lehetősége legyen megismerni munkámat. Kérem nézze meg weblapomon található tájékoztató jellegű ajánlatomat cégének, vállalkozásának könyvelésére és olvassa el a híreket, ahol igyekszem naprakész információval, figyelemfelkeltéssel szolgálni az adózás területén. Több mint 25 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem dolgoztam könyvelőirodában és Magyarország legnagyobb cégei közé tartozó adózónál, ahol jelenleg is könyvelési, adóbevallási feladatokat látok el. Végzettségeim: közgazdász, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő. Ügyfélkapus és PM regisztrációval rendelkezem. Minőségi Könyvelők Klubja Egyesület tagja vagyok.

 • Adószámos magánszemély

  6100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Erzsit több éve ismerem. Nagyon sokat segít még olyan dolgokban is, ami nem a feladatköréhez tartozik. Szakmájában kiválónak tartom. Mindenkinek szívből ajánlom., aki lelkiismeretes és jó szakembert keres.

Hajnalka
2 éve

Könyvelés, bérszámfejtés, APEH-, TB-képviselet, adótanácsadás, cégalapítás, adatszolgáltatások készítése, teljes körű számviteli és könyvviteli szolgáltatás Székhely: 2119 Pécel, Tas vezér utca 40.

 • Adószámos magánszemély

  5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

2019-ben indítottam el az új vállalkozásomat. Fontos volt számomra, hogy megtaláljam a tevékenységemnek leginkább megfelelő cégformát és adórendszert. Az X-Kontír tanácsadói meghallgatták a terveimet és részletes tájékoztatást kaptam tőlük a lehetőségeimről. A következő években is velük szeretnék könyveltetni.

Henriett
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adószámos magánszemély közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi fa konyhabútor készítés: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron az egyedi fa konyhabútor készítés átlagára 37400 - 70100 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Kaposváron az egyedi fa konyhabútor készítés szolgáltatáshoz már 31 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Kaposváron?

Most 24 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI FA KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk asztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált asztalost megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: egyedi fa konyhabútor készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy jó asztalos az egyedi fa konyhabútor készítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas