Makró fotózás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Fotográfust találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotográfus szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 27 fotográfus közül! Korrekt makró fotózás árak: 13400-25200 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kaposváron környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 fotográfus most online

Babett T.

Babett T.

Kedvezményt adok

Gábor F.

Gábor F.

Tapasztalt vagyok

Tibor N.

Tibor N.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a makró fotózás Kaposváron?

13400 - 25200 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotográfusok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotográfust!

 • Makró fotózás

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

szép

Sándor
2 éve

 • Makró fotózás

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szuper képek készültek, kellemes, vidám hangulatban telt az egész fotózás. Rengeteg különböző kép készült, amiből igazán nehéz volt választani a végén. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Edina
2 éve

 • Makró fotózás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves, figyelmes és kreatív fotós(ok)! Már kétszer voltunk családi fotózáson Attilával, de az biztos, hogy többször is megyünk még! Nagyon jól éreztük magunkat, mókában és kacagásban nem volt hiány, a képekkel is természetesen meg voltunk és vagyunk elégedve! Szívből ajánlom!

Viktor
2 éve

 • Makró fotózás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Mat habe ich nach mehrfachen Anfragen und Suchen über Google-Suche gefunden und habe ihn bei meinem Personal Branding beauftragt, Fotos von meinem Verkaufsstand zu schießen. Bei Mat habe ich immer schnell einen Termin bekommen - wir haben eine Vorbesprechung gehabt, eine Woche später das Shooting vor Ort. Ich bin der Mensch, der das Fotografieren nicht sehr gerne mag und fühle mich nicht wohl, auf den Bildern zu erscheinen. Mat hat mich beim Posing gecoacht und es hat funktioniert. Ich bin zufrieden und habe ihn auch bereits weiterempfohlen :). Das nächste Mal sicher wieder bei Mat!

Melinda
2 éve

 • Makró fotózás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Hvala Sinisa,sve preporuke,Markovići iz Subotice👌👰🤵‍♂️❤🍀

Barbara
2 éve

 • Makró fotózás

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, ügyes fotós. Rengeteg beállítás van a tarsolyában. Az utómunkát rendkívül gyorsan elvégezte, kiváló minőségben. Köszönöm a szép fotókat!

Balázs
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotográfus szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotográfus makró fotózás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fa kapu készítés: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a fa kapu készítés átlagára 11300 - 21200 Ft/m. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján válasszunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Kaposváron?

Ebben a pillanatban 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FA KAPU KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakatos?

Egy lakatos a következő munkával bízható meg bátran: fa kapu készítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi lakatos segítségét?

Egy profi lakatos a fa kapu készítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor lakatost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas