Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Jogi Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj jogi tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 jogi tanácsadó közül! Korrekt munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel árak — 4700-8900 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Kaposváron környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 jogi tanácsadó most online

Mária B.

Mária B.

Kedvezményt adok

Farnaz G.

Farnaz G.

Tapasztalt vagyok

eleftheria s.

eleftheria s.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel Kaposváron?

4700 - 8900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb jogi tanácsadóok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező jogi tanácsadót!

1992 óta működik vállalkozásunk nagykanizsai székhellyel. Széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezünk mikro- és kisvállalkozások könyvelésével, bérszámfejtésével kapcsolatban.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szépen köszönöm Eszternek és az iroda munkatársainak a segítséget, és a gyors ügyintézést! Szuper jó csapat! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom őket!

Bianka
2 éve

Kft.-k, bt.-k, rt.-k könyvelése, adóbevallások, beszámoló készítése, könyvvizsgálata, bér-tb ügyintézés, adótanácsadás, képviselet adóhatóság előtt. Mindez precízen, korrekt áron, családias hangulatú irodában. Dolgozóink több mint 5 éve tevékenykednek nálunk. Igény esetén az anyagért elmegyünk.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek és profik.

Laukó
2 éve

Mecsnóbel Bianka vagyok, egyéni vállalkozó könyvelő. Mérlegképes könyvelői képesítés mellett közgazdász diplomám van és bérszámfejtő végzettséggel is rendelkezek. Dolgoztam önkormányzatnál helyi adóval, majd több cégnél számviteli, számlázási, logisztikai területen.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Az egyik legjobb könyvelő Pest megyében. Precizitás és korrekt hozzáállás. Csak ajánlani tudom!

Tibor
2 éve

könyvelés bérszámfejtés induló vállalkozások segítése ingyenes konzultáció-tanácsadás belső szabályzatok elkészítése bevallások elkészítése, benyújtása képviselet az adóhatóság előtt Cégünk családi vállalkozás, ügyfeleinket bizalmasan kezeljük. Törekszünk - törvényi és jogszabályi előírások betartása mellett - az adófizetési és járadékfizetési kötelezettségek minimalizálására, ötletekkel, javaslatokkal segítjük partnereinket. Specialitásunk: Szolgálati járadékban részesülő vállalkozók/cégtulajdonosok könyvelése. Számunkra fontos ügyfeleink megelégedettsége, hosszú távra tervezünk.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Csak pozitív véleményem van. Precízek, gyorsak, megbízhatóak. Mindenkinek ajánlani tudom.

Faustina
2 éve

Polgáron működő könyvelő iroda kisebb cégek, vállalkozók könyvelését, bérszámfejtését (könyveléssel együtt vagy külön), KATA és SZJA bevallások készítését, dokumentumok szerkesztését, szabályzatok készítését vállalja. Könyvelési anyagát online formában is eljuttathatja, így a távolság sem jelent akadályt.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szép és tágas épületben dolgoznak a jólkébzett, könyvelők.Csak gratulálni tudok a vezetőknek és a dolgozóknak.

István
2 éve

8 éve dolgozom a könyvelői területen. 2018.-ig könyvelőként, alkalmazottként dolgoztam. Majd 2018-ban megalapítottam a saját könyvelőirodámat. Ami a mai napig működik és egyre több ügyféllel rendelkezünk. A precizitás és a hozzáértés alapvető fontosságú a számomra. Mindenképpen szem előtt tartom az ügyfeleim érdekeit. Biztos lehet abban, hogy munkám során mindig azokat a lehetőségeket választom, amelyek Ön és cége számára is a legnagyobb hasznot hozzák. Hosszú távú együttműködésre törekszem, és erre csakis akkor van lehetőségem, ha partnereink is képesek fejlődni, gyarapodni, bővülni. Tudjuk, hogy nincs olyan megoldás, amely minden cég számára egyaránt kényelmes. A vállalkozások működése jelentősen eltérhet egymástól, ezért több megoldást is kínálok, hogy a lehető legkevesebb gonddal járjon a könyvelés. A szükséges anyagok több módon is eljuthatnak hozzám. Van mód távkönyvelésre, de személyesen is elmegyek az anyagért ha az ügyfél azt kéri.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Budapesten sok könyvelő van, de igazán jó kevés. Andi nem csak tapasztalt, rutinos könyvelő Budapesten, de az ügyfelekkel kedves, barátságos is.Minden szakmai kérdésre igyekszik gyors, kielégítő választ adni. Ha valami nem világos, akkor érthetően, türelmesen elmagyarázza. A jogszabály változásokban naprakész. Jár neki az öt csillag!

Kovács
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj jogi tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy jogi tanácsadó munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai munkalap beépítés: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a konyhai munkalap beépítés átlagára 3100 - 5900 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Kaposváron?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Kaposváron?

Most 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHAI MUNKALAP BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: konyhai munkalap beépítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos a konyhai munkalap beépítés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas