Videó készítés szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Videóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videós szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 videós közül! Korrekt videó készítés árak: 29000-54300 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kaposváron környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 videós most online

András D.

András D.

Tudok segíteni.

Edit B.

Edit B.

Közeli megoldás.

Csaba K.

Csaba K.

Érdekel.

Mennyibe kerül a videó készítés Kaposváron?

29000 - 54300 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videósk Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videóst!

 • Videó készítés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Rendes, segítőkész hely! Gyors ügyintézést!

Imre
2 éve

 • Videó készítés

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Jol felszerelt, szuper studio, konnyu foglalalasi rendszer, hetvegen is foglalhato, mindez jo aron! Ajanlom!

Kelemen
2 éve

 • Videó készítés

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Mára családunk saját bejáratú fotósa és barátja lett, hiszen életünk minden fontos pillanatát nagyfokú szakértelemmel, precízitással és persze türelemmel örökítette meg 😊 Gyönyörű esküvői képek, babafotók és ünnepi hangulatú családi albumok kèszültek.

Richárd
2 éve

 • Videó készítés

  6000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Szimpatikus, kedves fiatalember(ek), akik mindenhol időben ott voltak a Nagy Napon, nem maradtak le semmilyen eseményről. Az átadott felvételek gyönyörűek és nagyon jó minőségűek, minden fontos pillanat meg lett örökítve és ezek szépen vannak összevágva. Egyedi kéréseinket is teljesültek. A sok dátum változás is rugalmasan volt kezelve, kitartottunk egymás mellett 😊

Vivien
2 éve

 • Videó készítés

  5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Semmi rongyrázás, profik, segítőkészek.

Sándor
2 éve

 • Videó készítés

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Mat ist super freundlich, sehr engagiert und kompetent. Es hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Die Fotos sehen traumhaft aus!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videós videó készítés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes hullámlemez felrakás: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a bitumenes hullámlemez felrakás átlagára 2900 - 5400 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Kaposváron?

Jelenleg 27 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES HULLÁMLEMEZ FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával bízható meg bátran: bitumenes hullámlemez felrakás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a bitumenes hullámlemez felrakás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas