Autó hűtő javítás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Autókárpitost találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autókárpitos szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 autókárpitos közül! Korrekt autó hűtő javítás árak: 4300-8100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 autókárpitos most online

László

László

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Huba

Huba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az autó hűtő javítás Kecskeméten?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autókárpitosk Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autókárpitost!

Szakértelmünket a Bosch technológiával párosítva biztosan nem okozunk csalódást. Előzetes árajánlatkészítés ügyféligények alapján, pontos, kedvező árakkal. Minőség és garancia. Kiemelt ügyfélszolgálat. Bosch Car Szerviz. Kiváló ár érték arány.

 • Autó hűtő javítás

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

A legkorrektebb, legtisztább szerviz ahol valaha is jártam! Előfordul, hogy csak sokára tudnak időpontot adni de ez is azt bizonyítja, hogy tele vannak visszatérő és elégedett ügyféllel. Azt gondolom ez egy bizalmi szakma és ennek ez a műhely tökéletes példája! Rend, tisztaság, szaktudás és nem utolsó sorban korrektség! Egy Seat Toledót vittem hozzájuk ami gázadásra torpant. Kicserélték a gyertyákat, megnézték az üzemanyag szivattyú mennyit szállít, kiolvasták a vezérlőt és ott lambdaszonda hibát jelzett. Azt mondták, hogy ezt általában a légtömegmérő hibája okozza de mivel csak a gyárinak megfelelő a minősége és az elég drága ezért kicserélik de ha nem oldja meg a gondot akkor nem kell kifizetnem. Délután hívtak, hogy kicserélték, kipróbálták, úgy érzik, hogy jó az autó de vigyem el, próbáljam ki, mert én tudom, hogy milyen körülmények között csinálja és ha jó csak akkor fizessek! Ez megoldotta a dolgot amivel hónapok óta küzdöttem. Mindenkinek ajánlom őket! Sajnos az autó már nincs meg de ha újra VW csoportos autóm lesz biztosan őket választom.

Időszakos szervizelés és komplexebb javítási munkálatok során egyaránt számíthat ránk! A megfelelő szakértelem mellett profi ügyfélközpontú Bosch Car szerviz szolgáltatás.

 • Autó hűtő javítás

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt munka, de legfőbb az hogy segítőkészek és emberi áron dolgoznak......

Nem cserélgetünk feleslegesen alkatrészeket. Márkás, minőségi alkatrészeket építünk be.

 • Autó hűtő javítás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Pontosak, gyorsak!

Dávid
2 éve

Minőségi alkatrészekkel dolgozunk, így minden munkánkra teljes körű garanciát vállalunk! Minőségi gépjármű szerviz szolgáltatások teljes garanciával! Online időpontfoglalás. Magas szakmai színvonal. Rugalmasság. Megújuló akciók. Garantált átvizsgálás. Márkafüggetlen.

 • Autó hűtő javítás

  2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Rossz minőségű anyaggal dolgoznak rossz minőségben, munkájuk után garanciát nem vállalnak. Update: még az erre adott reakció is tele van pontatlansággal, valótlansággal.

Ingyenes kiszállással 19900Ft

 • Autó hűtő javítás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profi és nagyon segítőkész! Váratlanul állítottunk be hozzá és azonnal segített, javaslatot tett, sőt meg is csinálta az autónkat! Igaz, hogy pár perces munka volt, de le voltunk döbbenve, hogy ilyen még létezik.. Mindenkinek ajánlani fogjuk!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autókárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autókárpitos autó hűtő javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bőrülés javítás: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten az autó hűtő javítás átlagára 2700 - 5100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Kecskeméten a bőrülés javítás szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok autókárpitost Kecskeméten?

Jelenleg 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BŐRÜLÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy autókárpitos?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autókárpitost megbíznod amennyiben erre van szükséged: bőrülés javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi autókárpitos segítségét?

Egy megbízható autókárpitos a bőrülés javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: autókárpitos?

Ha a legjobb autókárpitos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bőrülés javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas