Ágy összeszerelés Kecskeméten a te elképzeléseid szerint!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ágyösszeszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legmegbízhatóbb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Ha ágyösszeszerelésre van szükséged Kecskeméten, keress minket! Tapasztalt szakembereink készen állnak, hogy segítsenek. 59 szakemberünk garantálja a gyors és hatékony szolgáltatást. Nem tudod, hogyan kezdj az első lépésekkel a Qjob-on? Mondd el nekünk a problémát, és szakembereink azonnal árajánlataikkal segítenek, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Profiljukat ellenőrizheted, megtekintheted a véleményeket és további információkat is kérhetsz. Az összes információ INGYENESEN elérhető! Lépj kapcsolatba velünk még ma!

9 ágyösszeszerelő most online

Marton

Marton

A környéken vagyok.

Marton

Marton

Ingyenes kiszállás.

Lajos

Lajos

Érdekel.

Mennyibe kerül az ágy összeszerelés Kecskeméten?

2700 - 5100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ágyösszeszerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ágyösszeszerelőt!

Ikea, Kika, Jysk és egyéb áruházak lapraszerelt bútorainak szakszerű szerelése Budapesten. Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése rövid határidővel Budapesten. Minőségi kivitelezés. Szolgáltatások: bútor összeszerelése, zárcsere.

 • Ágy összeszerelés

  2400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Múlt hónapban vettem igénybe a cég szolgáltatását nagy csalódással sajnos. A szakértelem majdnem teljes hiányával szállítottak és szereltek össze egy nagyobb bútort, több hibával, röpke 4-4,5 óra alatt, amit persze fel is számoltak a végösszegbe. Számlát nem kaptam, viszont a mai napig ütköznek ki problémák azáltal, ahogy "összeszerelték" a terméket...Enyhén szólva nem ajánlom...

Bútoráruházak lapraszerelt bútorait kompletten összeszereljük, szerelvényezzük. Nincs kiszállási díj. Rugalmasság. Hullladék elszállítás. Tisztán dolgozunk.

 • Ágy összeszerelés

  2200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom Őket! Korrekt, megbízható szállítók. Köszönöm a gyors segítséget!

Praktikus, esztétikus megoldások, nagy alapanyag választék. Minőségi egyedi bútor rövid határidővel.

 • Ágy összeszerelés

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és precíz munkavégzés, tökéletes szakértelemmel és kedves mesteremberekkel. Kérdés: Kell ennél több? Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • Ágy összeszerelés

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A megbeszélthez, árajánlathoz képest kisebb teherautóval jöttek, így nem tudták elvinni az összes holmit. Azt ígérték, hogy legközelebb elviszik a még felgyülő apróságokkal, kisebb autóval. Amikor jeleztem, hogy kérem az újabb költöztetést, árajánlatot, elutasítottak, nem foglalkoztak vele. Önök előre megtekintették, hogy konkrétan miket kellett elvinni, a cél ismert volt, utólag ne álljon már elő azzal, hogy én csaptam be! Saját reagálásuk minősíti magukat a legjobban! A reagálásban használt modort, hangnemet és lejáratást pedig kikérem magamnak!

Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia. Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát.

 • Ágy összeszerelés

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon megbízhatóak! Rendesen elvégezték a szállítást. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ágyösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ágy összeszerelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágy összeszerelés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten az ágy összeszerelés átlagos ára 3000 - 5700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Kecskeméten az ágy összeszerelés szolgáltatáshoz már 49 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Kecskeméten?

Jelenleg 38 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÁGY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod akkor, ha erre van szükséged: ágy összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha profi bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Ágy összeszerelés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas