Csövek festés Kecskeméten gyorsan és hatékonyan!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 73 szobafestő közül, 1500-2900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a csövek festés! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 szobafestő most online

Sandor

Sandor

erdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a csövek festés Kecskeméten?

1500 - 2900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Szobafestés mázolás tapétázás budapesten Szolgáltatásaink: Festés előtti falcsiszolás, Festés, Mázolás, Tapétázás, Ház külső színezés, fal glettélés, laminált parketta

 • Csövek festés

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Még aznap felhívott. A megbeszélt időpontban jött, szépen, gyorsan dolgozik. Nálam PVC burkolást csinált, nagyon meg vagyok elégedve vele.

Magánházakban és ipari létesítményekben egyaránt végzünk ilyen feladatot. Hosszú élettartamú felületfestés, háromszor gyorsabb technológiával. Profi szerszámok. Minőségellenőrzés. Minősített szakemberek. Minőségi garancia. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Konyhaszekrény festés, Garanciával, Lábazat festés, dryvit, linóleum le rakás

 • Csövek festés

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Pontos,megbizható,nem kell a nyakán ülni ahhoz ,hogy rendes munkát végezzen.Korrekt áron gyorsan jön.Köszönöm neki.

Erika Hu
2 éve

Családi vállalkozásban dolgozunk, édesapám 30éves kőműves, festő és gipszkarton szerelő tapasztalatával. Főbb szolgáltatásaink: Palatető festés, Minőségi szobafestő, Geometrikus falfestés, tisztasági festés, lambéria

 • Csövek festés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A munka rendben el lett végezve.

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Kiválló munkavégzés. Gyorsaság. Garancia. Főbb szolgáltatásaink: Lábazat festés, Korrekt áron, kedvezményekkel, Csövek festés, fűrészporos tapétázás, padlólapozás

 • Csövek festés

  2900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Szőnyeg borítást készített a lépcsőnkre. Nem lett olyan szép mint reméltem valamint az friss szőnyegben is foltok keletkeztek és a frissen festet falon is.

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Gyorsaság. Szolgáltatásaink: Meszelés, Lakásfelújítás 3év garanciával, Mennyezet festés, csík makulatúra, mediterrán burkolatok készítése

 • Csövek festés

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Még aznap visszahívott miután megkerestem a Qjob és egy hét múlva már tudott is kezdeni. Két részletben újította fel nálunk a szalagparkettát, mivel a helyszínen lakunk. Nagyon meg voltunk Vele elégedve. Precíz, alapos, megbízható, korrekt áron és nagyon szépen dolgozik. A parkettázás festés után történt, a frissen festett falakban semmilyen sérülést nem okozott. Imádjuk az újjá varáSzaki parkettánkat! Jó szívvel ajánljuk mindenkinek a Mester urat!

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy ingyenes árajánlatot. Friss, profi megközelítés. Értékelt festők. Magyar festők... Főbb szolgáltatásaink: Nemesvakolat festés, Gépi glettelés és Gépi festés, Falfestés szórópisztollyal, konyha festés, erkély

 • Csövek festés

  2500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Szabó Szaki végezte el nálunk a parketta felújítást, és nagyon meg voltunk vele elégedve!!! Másnak is szívesen fogjuk ajánlani!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő csövek festés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csövek festés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a csövek festés átlagos ára 3300 - 6200 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ablakszerelők - hogyan válasszunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 38 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSÖVEK FESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk szobafestőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható szobafestőt keresned ha erre van szükséged: csövek festés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szobafestő?

Egy megbízható szobafestő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: csövek festés?

A csövek festés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy szobafestőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas