Fordított ozmózis víztisztító beszerelése Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Tiszta víz mindenki számára! Válassza a fordított ozmózis víztisztító beszerelését, és élvezze a kiváló minőségű, egészséges ivóvizet! Válasszon a 70 vízvezeték szerelő közül, és élvezze a korrekt árakat, amelyek 9100-17100 Ft/db között mozognak. A legjobb specialistákat Kecskeméten találja meg velünk! Ne aggódjon, ha nem tudja, hogyan kezdjen hozzá! Keressen minket a Qjob-on, és mi segítünk megtalálni a megfelelő szakembert! Az árajánlatokkal ellátott szakemberek profiljait összehasonlíthatja, és megismerheti a visszajelzéseket is! Minden információ díjmentesen elérhető! Ne habozzon, válassza a fordított ozmózis víztisztító beszerelését, és élvezze a tiszta, egészséges ivóvizet otthonában! Az árak függenek a szolgáltatás típusától és a telepítés helyétől.

11 szakember most online

János

János

A környeken vagyok.

Botond

Botond

Ingyenes kiszallas.

Roland

Roland

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

12300 - 23100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Kecskeméten!

Magyarország több pontján: Jakuzzik, kerti bútorok, grillsütők és árnyékolók. Kérje szakértők segítségét és találja meg álmai masszázsmedencéjét! Amerikai...

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan megérkezett az úr a lakásomhoz. Kevés idő alatt és praktikusan végezte el a munkáját, az ár nem volt magas. Munka végeztével kitakarította az eldugult helyíséget, tudom ajánlani.

Ödön
2 éve

Extra minőség és extra garancia! Kádprofesszor - vele biztosra mehet. Könnyen tisztítható. Esztétikus. Tartós.

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, jó szakember. Csak ajánlani tudom.

Eligius
2 éve

Országos kiszállítás - Hatalmas raktárkészlet - Szakszervizes beépítés - 2000 m2-es áruház. Rendeljen kényelmesen, otthonról, mi akár másnapra kiszállítjuk a termékét, garanciával!

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos rossz tapasztalat. Először hívtam vízvezeték szerelőt életemben, így nem cselekedtem elég határozottan, ez volt az én hibám. Kijöttek mosogató dugulás miatt, 5 perc alatt végeztek. A mosogató működött kb. 1,5 napig, majd ugyanolyan lett mint előtte. Felhívtam őket, azt mondták akkor biztosan közös probléma (mert társas házban lakunk), és intézzük el a közös képviselővel, mert különben ha újra kijönnek megint ki kell fizetni, és akkor legalább legyen közös költség. Másnak nem volt ezzel problémája, de mire ez kiderült, addigra lejárt a 7 nap garancia, aminek a létezéséről csak a lejárta után szereztem tudomást (szintén az én hibám is, nem olvastam el a weboldalt). Viszont 7 napon belül hívtam vissza őket, hogy megint rossz, és arról egy szó sem esett, hogy garancia van, azt mondták megint fizetni kell. Ez talán valami kommunikációs hiba volt a részükről, nem akarom a legrosszabbat feltételezni, mindenesetre 3 diák vagyunk, és kifizettünk 25 ezer forintot a semmire.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, fordított ozmózis víztisztító beszerelése közben Kecskeméten