Fürdőkád szifon szerelése Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Fürdőkád szifon szerelése? Válassz a Qjob 70 vízvezeték szerelője közül! Korrekt árak: 8500-15900 Ft/db. Találd meg a legjobb specialistákat Kecskeméten! Nem tudod, hogyan találj megfelelő szakembert? Ne aggódj! A Qjobon egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakemberek rögtön felkeresnek árajánlatukkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profiljait, olvashatsz visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz. Minden ingyenesen elérhető! Az árak a munka nehézségétől és a szükséges anyagoktól függnek. De ne aggódj, a Qjobon mindig megtalálod a legjobb ár-érték arányt! Csak válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajánlatot, és élvezd a szakemberek magas színvonalú munkáját!

10 vízvezeték szerelő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

9200 - 17300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Kecskeméten!

Gránit mosogatótálcák készletről akár szettben is, 1-2 napos szállítási határidővel! 10-15 éves garanciával fehér, fekete, szürke, bézs, fekete-szemcsés színekben.

  • Fürdőkád szifon szerelése

    4500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan és szakszerüen segítettek

Zsigmond
2 éve

Beépíthető Mosdók Széles Választéka Mosdópulthoz Webáruházunkban! Tisztaság fél...

  • Fürdőkád szifon szerelése

    4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, pontos szakember, előre jelezte a javítással kapcsolatos költségeket és a javítás időtartamát. Ajánlom mindenkinek! Időpont kérése ajánlott, mert mint a legtöbb szakember, be van ő is táblázva előre.

Andor
3 éve

Karcolásálló mosdókagyló.Garantált illeszkedés - akkumulátorok és adagolók azonos színben!

  • Fürdőkád szifon szerelése

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Egyeztetés jól indult, közölte, hogy "Ma esetleg egy 18:00 belefér...". Erre kérdeztem, hogy "Ez akkor most 100%? Mert az esetleg nekem nem tűnik biztosnak, tudnánk pontosítani?". Válasz: "Jól van uram, tudja mit? Hagyjuk egymást békén" és letette a telefont. Örülök, hogy nem jött létre a dolog, egy erőszakos, komplexusos formának tűnik. Bár lehet, éppen egy rossz pillanatban fogtam ki.

Benjámin
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, fürdőkád szifon szerelése közben Kecskeméten