Minőségi fürdőszoba lefolyó tervezés Kecskeméten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Vízszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb vízszerelőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 63 vízszerelő közül! Korrekt fürdőszoba lefolyó tervezés árak — 800-1500 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 vízszerelő most online

arpad

arpad

A környeken vagyok.

Szabolcs

Szabolcs

Ingyenes kiszallas.

Katalin

Katalin

erdekel.

Mennyibe kerül a fürdőszoba lefolyó tervezés Kecskeméten?

800 - 1500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízszerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Belső terek kialakításában, egyedi elemek legyártásában nagy tapasztalattal rendelkezünk. Egyedi bútorok gyártása, belső terek teljes körű felújítása. Minőség. Megbízhatóság.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, megbízható!

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Családi ház, hotel, panzió tervezés élhető, jól használható terekkel. családi ház felújítás.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  7400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Korrektség és hozzá értés.

Belsőépítészet mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő gyártása. Rövid határidő, garancia, megbízhatóság, precizitás!

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  9600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyönyörűek lettek a lámpáim.Minden a megbeszéltek szerint volt.Köszönöm szépen a munkájukat!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes...

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Keresse fel.

dr. S.
dr. S. 6044 Kecskemét Online

Tervezéstől és előkészítéstől a tereprendezésig teljeskörű medence építés rövid határidővel, hívjon most! Kerti medence építés rövid határidővel, ingyenes felméréssel és árajánlattal. Hívjon most! Tapasztalt szakemberek. Medence néhány nap alatt. Ingyenes árajánlat. Gépészeti szerelés.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos én magam nem tudtam itthon lenni, Apukám elmondása szerint csúsztak a megbeszélt időhöz képest, és neki kellett telefonálni,hogy várhatóak e még? Mikor végre megérkeztek, neki is álltak, gyorsan, pontosan dolgoztak egy óra alatt végeztek. Mindent beállítottak, elmagyaráztak, korrektül lepapíroztak. Mikor hazaértem, megnéztem az eredményt, a szükséges koszon kívül mindent tisztán találtam, örültem,hogy nem az egész fürdőt kellett kitakarítani, csak ahol dolgoztak, nem történt káresemény. Látszott, hogy erre is figyeltek, pedig meglehetősen szűk lehetett a hely három embernek. :) Roppant hálás vagyok ezért. Ha más szakembert hívtam más ügyben, sikerült mindig mondjuk a falat,a padlót megkarcolni, mert nem figyeltek, ami igen csak elkeserítő. Ezért is emeltem ki a fokozott figyelmüket. :) Ha bárkinek szüksége lesz hasonló szolgáltatásra, biztos,hogy Önöket ajánlom! Köszönöm a munkájukat! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg vízszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy vízszerelő fürdőszoba lefolyó tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba lefolyó tervezés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a fürdőszoba lefolyó tervezés átlagos díja 800 - 1500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Kecskeméten a fürdőszoba lefolyó tervezés szolgáltatáshoz már 57 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek vízszerelőt Kecskeméten?

Most 44 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA LEFOLYÓ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy vízszerelő?

Egy vízszerelő a következő feladattal bízható meg bátran: fürdőszoba lefolyó tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a vízszerelő?

Egy megbízható vízszerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha vízszerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas