Gázkonvektor csere Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szépítsd otthonodat egy új gázkonvektorral! Bízd a Qjob-on keresztül a legjobb szakembereinkre és válogass 75 gázszerelő közül, 8700-16400 Ft/db áron! Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz! Ha Kecskeméten vagy környékén élsz, bérelj fel minket és cseréljük ki a meglévő gázkonvektort! Nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a feladatot és mi azonnal felkeressük a szakembereinket, akik árajánlatot adnak, hogy a lehető leghamarabb megoldhassák a feladatot! Azért, hogy biztosan elégedett legyél, összevetheted a szakemberek profilját, olvashatsz a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz díjmentesen! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és tedd szebbé otthonod!

11 szakember vagy szakember szükséges a gázkonvektor cseréjéhez most online

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

András

András

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

11000 - 20700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek vagy szakemberek szükségesek a gázkonvektor cseréjéhez Kecskeméten!

Nem kell tovább különféle szakembereket, keresnie, itt minden munkára talál megoldást!

  • Gázkonvektor csere

    3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Pontos megbízható csapat látszik a munkájukon A több évtizedes gyakorlat. Csak ajánlani tudom őket.

Sándor
2 éve

Szabaduljon meg aggodalmaitól és csatlakozzon elégedett vásárlóink ezreihez. Emberek egész Európából és az USA-ból nem tévedhetnek.Nézze meg Ön is. Érezze a luxust.

  • Gázkonvektor csere

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Profi, korrekt,megbízható és minőségi munka! Köszönöm.

Ernő
3 éve

Országos kiszállítás - Hatalmas raktárkészlet - Szakszervizes beépítés - 2000 m2-es áruház. Rendeljen kényelmesen, otthonról, mi akár másnapra kiszállítjuk a termékét, garanciával!

  • Gázkonvektor csere

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos rossz tapasztalat. Először hívtam vízvezeték szerelőt életemben, így nem cselekedtem elég határozottan, ez volt az én hibám. Kijöttek mosogató dugulás miatt, 5 perc alatt végeztek. A mosogató működött kb. 1,5 napig, majd ugyanolyan lett mint előtte. Felhívtam őket, azt mondták akkor biztosan közös probléma (mert társas házban lakunk), és intézzük el a közös képviselővel, mert különben ha újra kijönnek megint ki kell fizetni, és akkor legalább legyen közös költség. Másnak nem volt ezzel problémája, de mire ez kiderült, addigra lejárt a 7 nap garancia, aminek a létezéséről csak a lejárta után szereztem tudomást (szintén az én hibám is, nem olvastam el a weboldalt). Viszont 7 napon belül hívtam vissza őket, hogy megint rossz, és arról egy szó sem esett, hogy garancia van, azt mondták megint fizetni kell. Ez talán valami kommunikációs hiba volt a részükről, nem akarom a legrosszabbat feltételezni, mindenesetre 3 diák vagyunk, és kifizettünk 25 ezer forintot a semmire.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendeld meg a gázkonvektor cseréjét most! Kérj szakértőt azonnal, és perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember vagy szakember szükséges a gázkonvektor cseréjéhez, gázkonvektor csere közben Kecskeméten