Kémény építés téglából Kecskemét területén!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 54 kéményépítő közül! Korrekt kémény építés téglából árak: 36900-69200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 kéményépítő most online

Péter

Péter

erdekel.

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kémény építés téglából Kecskeméten?

36900 - 69200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Tapasztalt bádogos szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzés. Kérjen ajánlatot most! Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon!

 • Kémény építés téglából

  6100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A vevőt ki kell szolgálni!?

Jian Tian
2 éve

Hungarocell Szigetelés - Találj új, ellenőrzött beszállítókat! Látogass el a merXu-ra! merXu online piactér cégeknek - ipari és professzinális termékek értékesítése és vásárlása.

 • Kémény építés téglából

  6300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Tetőfelújításra van szüksége? Válassza tapasztalt szakembereinket. Gyors és precíz javítás. Tetők teljeskörű felújítása, javítása, megrongálódott tetőszigetelések javítása. Rövid határidő. Ingyenes állapotfelmérés. Garancia.

 • Kémény építés téglából

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Egy jó vásárlási lehetőség.

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Kémény építés téglából

  8800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kiemelkedően kedves kiszolgálás. Tanítani kellene.

Családi házak teljeskörű tetőfedése illetve tetőfelújítása a kívánt technológiákkal. Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. 10 Év Garancia.

 • Kémény építés téglából

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Ami az építkezéshez, felújításhoz szükséges.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény építés téglából közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény építés téglából: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a kémény építés téglából átlagára 45900 - 86100 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kéményépítőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 39 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY ÉPÍTÉS TÉGLÁBÓL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kéményépítő?

Egy kéményépítő a következő munkával bízható meg bátran: kémény építés téglából vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi kéményépítő segítségét?

Egy megbízható kéményépítő a kémény építés téglából mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha kéményépítőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas