Kínai ajtó zárcsere Kecskemét területén!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kínai ajtó zárcserés szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keresed a legjobb szakembert zárcserére Kecskeméten? Fedezd fel szolgáltatásunkat, amely garantáltan elégedetté tesz! Kínai ajtó zárcsere Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 kínai ajtó zárcserés most online

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a kínai ajtó zárcsere Kecskeméten?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kínai ajtó zárcserésok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kínai ajtó zárcserést!

Zártestek és zárbetétek cseréje. Kedvező árú biztonságos zárakat szerelünk be,...

 • Kínai ajtó zárcsere

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

a fél éves zár belseje elgörbül nem lehetne valami más eröseb anyagból csinálni ami nem hajlik össze vissza

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal. Szolgáltatások: Ajtózárnyitás, Autónyitás, Zárszerelés.

 • Kínai ajtó zárcsere

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Remek gyors munka!

Helyszíni zárnyitás, zárcsere, zárszerelés, zárszerviz gyorsszolgálat Bp. kerületeiben.

 • Kínai ajtó zárcsere

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és precíz munka. Köszi! /Ford Focus/

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap. Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Kínai ajtó zárcsere

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Az első benyomás pozitív volt. A megbeszélt időben jött, gyorsan megállapította a hibát majd nem sokkal később jött a csere alkatrésszel. Kiderült hogy a motor is hibás. Állítólag megrendelte, meg is beszéltük a javítás napját, de sajnos elfelejtett jönni. Megbeszéltünk egy következő napot. Arra sem jött el. Többször hívtam, eredménytelenül. Küldött egy SMS-t hogy karanténba kerültek, azóta viszont se sms, se hívásra nem reagál. Ennek kb. másfél hónapja.

Azonnal és gyorsan megoldjuk ajtónyitással kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal. Ajtónyitás gyorsszolgálat Budapest területén non-stop. Ajtónyitás 1 órán belül. Ajtónyitás zárnyitás 0-24. Ajtózár nyitás Budapest. Ajtónyitás non-stop. Ajtónyitás gyorsszolgálat.

 • Kínai ajtó zárcsere

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

A kapumotorom meghibásodott. A megbeszélt időpontban, rövid időn belül megjavították. Tökéletesen működik azóta is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kínai ajtó zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő kínai ajtó zárcsere közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kínai ajtó zárcsere: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a kínai ajtó zárcsere átlagos ára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Kecskeméten a kínai ajtó zárcsere szolgáltatáshoz már 53 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok zárszerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 41 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok zárszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható zárszerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: kínai ajtó zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy zárszerelő segítségét?

Egy jó zárszerelő a kínai ajtó zárcsere mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha zárszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas