Oromszegély felrakás Kecskeméten a te elképzeléseid szerint!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 57 bádogos közül! Korrekt oromszegély felrakás árak: 1200-2300 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 bádogos most online

György

György

Ma is elvallalom.

Árpád

Árpád

A környeken vagyok.

Kornél

Kornél

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az oromszegély felrakás Kecskeméten?

1200 - 2300 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Teljes körű tetőfedést, tetőfelújítást, ácsmunkát és bádogozást vállalunk országszerte.

 • Oromszegély felrakás

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Jó árak minőségi áruk!

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon...

 • Oromszegély felrakás

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Segitokeszek

Találja meg az Önnek legmegfelőbb tetőfedőt most! Tuti Tető, ingyenes felmérés és garancia

 • Oromszegély felrakás

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jő árak

Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás. Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Milliós megtakarítás. nagy fesztávok áthidalása. Kérjen árajánlatot. Több hasznos tér.

 • Oromszegély felrakás

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden van ami kellhet, ha bádogos munkáról van szó. Kerítéshez, tetőhöz, kéményhez stb... Ja, és a kiszolgálás elsőosztályú, az eladó hölgy brutál kedves és segítőkész! 😉

Vészhelyzet-elhárítás. 100% elégedettségi garancia. Hívhat minket hétvégén is. Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Megbízható csapat.

 • Oromszegély felrakás

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kicsit körülményesre sikerítettük a kiszállítást,de a Shinglas Kft. csapata nagyon segítőkészen,türelmesen állt hozzá a variálásainkhoz. A rendelés és a kiszállítás egyik napról a másikra zajlott. A zsindely még nem került fel a helyére ( laminált zsindely,mediterrán szín ),de biztos vagyok benne,hogy tökéletes lesz,jót jó helyen választottunk. ;-)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos oromszegély felrakás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Oromszegély felrakás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten az oromszegély felrakás átlagára 1100 - 2100 Ft/fm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - hogyan válasszunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bádogost Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 40 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést OROMSZEGÉLY FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bádogos?

Egy bádogos ezzel a munkával bízható meg: oromszegély felrakás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi bádogos segítségét?

Egy megbízható bádogos az oromszegély felrakás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bádogost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas