Panellakás vízóra áthelyezése Kecskemét területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Panellakás vízóra áthelyezése: Válogass a legjobb vízóra beszerelőink közül a Qjob-on! Hirdesd meg a feladatot és kapj díjmentes árajánlatokat! Válassz 68 vízóra beszerelőnk közül! Korrekt árak: 9600-18000 Ft/alkalom a panellakás vízóra áthelyezésére Kecskeméten. Találd meg a legjobb szakembert! Keress szakembert a Qjob-on, hogy megoldhasd a feladatot! Oszd meg velünk a felmerült problémát, és szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz. Minden szolgáltatásunk díjmentes! Az árak a panellakás méretétől és a vízóra típusától függenek.

11 vízvezeték-szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

10800 - 20300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Kecskeméten!

Beépíthető Mosdók Széles Választéka Mosdópulthoz Webáruházunkban! Tisztaság fél egészség - szaniter termékek, kiegészítők, amikre mindenkinek szüksége lehet.

  • Panellakás vízóra áthelyezése

    5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A weblapon fővezeték tisztításra 15-20 ezres árat írnak, telefonban már 35-40-et mondanak. Ezek után inkább nem hívnám ki őket.

Ákos
3 éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • Panellakás vízóra áthelyezése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
2 éve

Fürdőszobák teljeskörű felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával! Szerelvények, szaniterek, burkolatok, vízvezetékek, lefolyók, szigetelések felújítása.

  • Panellakás vízóra áthelyezése

    5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Végtelenül korrekt

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Kérj vízvezeték-szerelő szolgáltatást és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, panellakás vízóra áthelyezése közben Kecskeméten