Sarokszelep szétszedése Kecskeméten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Sarokszelep szétszedése? Válassz 70 vízszerelőnk közül! Korrekt árak: 1800-3500 Ft/db. Találd meg a legjobb szakembert Kecskeméten! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan találj szakembert a Qjob-on. Oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy segítsenek a feladat megoldásában! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz. Mindez DÍJMENTESEN! Az ár függ a munka jellegétől, de garantáljuk, hogy megéri a befektetést. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és találd meg a legmegfelelőbb szakembert!

11 vízvezeték-szerelő most online

György

György

Ma is elvallalom.

Árpád

Árpád

A környeken vagyok.

Kornél

Kornél

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

1800 - 3500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Kecskeméten!

Nem kell tovább különféle szakembereket, keresnie, itt minden munkára talál megoldást!

  • Sarokszelep szétszedése

    3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Pontos megbízható csapat látszik a munkájukon A több évtizedes gyakorlat. Csak ajánlani tudom őket.

Sándor
2 éve

Rendelj akciós árakon webshopunkból, gyors kiszállítással! Több ezer termék szenzációs áron, magyar márkagaranciával. Nézz körül üzleteinkben! Fizetés Utánvéttel. Szakértői Segítség. Kedvező Hitel. Ingyenes Bolti Átvétel. Kedvezményes Árak.

  • Sarokszelep szétszedése

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Csőtörés keresés volt

Jakab
3 éve

Országos kiszállítás - Hatalmas raktárkészlet - Szakszervizes beépítés - 2000 m2-es áruház. Rendeljen kényelmesen, otthonról, mi akár másnapra kiszállítjuk a termékét, garanciával!

  • Sarokszelep szétszedése

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos rossz tapasztalat. Először hívtam vízvezeték szerelőt életemben, így nem cselekedtem elég határozottan, ez volt az én hibám. Kijöttek mosogató dugulás miatt, 5 perc alatt végeztek. A mosogató működött kb. 1,5 napig, majd ugyanolyan lett mint előtte. Felhívtam őket, azt mondták akkor biztosan közös probléma (mert társas házban lakunk), és intézzük el a közös képviselővel, mert különben ha újra kijönnek megint ki kell fizetni, és akkor legalább legyen közös költség. Másnak nem volt ezzel problémája, de mire ez kiderült, addigra lejárt a 7 nap garancia, aminek a létezéséről csak a lejárta után szereztem tudomást (szintén az én hibám is, nem olvastam el a weboldalt). Viszont 7 napon belül hívtam vissza őket, hogy megint rossz, és arról egy szó sem esett, hogy garancia van, azt mondták megint fizetni kell. Ez talán valami kommunikációs hiba volt a részükről, nem akarom a legrosszabbat feltételezni, mindenesetre 3 diák vagyunk, és kifizettünk 25 ezer forintot a semmire.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, sarokszelep szétszedése közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy tisztíthatom meg a sarokszelep vízkőmentesítőjét?

A sarokszelep vízkőmentesítőjének tisztításához javasoljuk a Cillit Bang vízkőoldó használatát. Ez a termék hatékonyan eltávolítja a vízkövet és szennyeződéseket, és 990 forintért kapható a helyi szupermarketekben. Fontos, hogy a termékleírás szerint használja a terméket, és a kezelt felületet alaposan öblítse le vízzel.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem működik a sarokszelep?

Valószínűleg azért nem működik a sarokszelep, mert eltömődött a porlasztó vagy a szűrő. Ajánlott a porlasztó- és szűrőcserét elvégezni, amely általában 15 000-20 000 forintba kerül a szakszervizben. Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor javasolt a szelep megnézése és szükség esetén cseréje, amely nagyjából 30 000-40 000 forintba kerül. Azonban, mielőtt bármilyen javítást végeztetne, javasolt szakemberrel konzultálni.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen gyakran kell tisztítani a sarokszelep tömítését?

A sarokszelep tömítését általában évente vagy kétévente ajánlott ellenőrizni és szükség esetén cserélni. Az árak és a gyártók lehetnek eltérőek, de általában 10-50 euróba kerül a tömítés cseréje. Az exact árakért javasoljuk, hogy tájékozódjon helyi szakértőktől vagy az adott márkához kapcsolódó hivatalos oldalakról.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor javasolt telepíteni a sarokszelepekhez vízkövesedést gátló berendezést?

A sarokszelepekhez vízkövesedést gátló berendezést ajánlott telepíteni az első üzembehelyezésekor vagy a szelepek tisztítása során. Az árak és a megfelelő berendezések kiválasztása érdekében javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a helyi szakemberekkel vagy a szaküzletekkel.

Olvas