Új családi ház építése Kecskeméten gyorsan és hatékonyan!

Házépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj házépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb házépítőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 64 házépítő közül, 3000-5700 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a új családi ház építése! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 házépítő most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Janos

Janos

erdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az új családi ház építése Kecskeméten?

3000 - 5700 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb házépítők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező házépítőt!

Zsindelytető részletfizetéssel, garanciával, több évtizedes tapasztalattal. Tető javítása Cserépkályha-építés, Kulcsrakész Családi Ház, Több, mint 22 éves Tapasztalat, Épületsüllyedések Megállítása, BB energetikájú családi házak.

 • Új családi ház építése

  8300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Jól ment minden

28 éves vállalkozói múlttal rendelkező cég vagyunk és mindig a megrendelőink teljes megelégedését és kiszolgálását tartottuk szem előtt. Továbbra is várjuk megrendeléseiket. Szolgáltatásaink: Kulcsrakész ECO-házak, Profi Estrich Betonozás, Közel 40 év tapasztalat, Üvegházak 37%-os akcióval, Tervezéstől a megvalósulásig.

 • Új családi ház építése

  11600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Kitűnő, korrekt vállalkozás

A tervezéstől a beépítésig teljeskörű segítséget nyújtunk. 30 éves tapasztalat. Kiváló alapanyagokkal dolgozunk és szakképzett csapattal várjuk a kérdéseit. Látványterv és tanácsadás. Saját gyártású kandallók. Saját gyártású burkolatok. Feladatok amiket vállalok: Hangszigetelés árajánlatok, Profi Betonozók, 25+ év szakmai tapasztalat, Kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszerek a legjobb áron, Lakásfelújítás

 • Új családi ház építése

  11500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kítűnő hozzáállás

A kerámia kompozit ház olyan, mint a tégla, csak sokkal előnyösebb tulajdonságokkal! Prémium minőségű gyorsház technológia korlátlan élettartammal, kiváló hőszigeteléssel! Környezetbarát építőanyag. Korlátlan élettartam. Kedvezményes lakásáfa 5%. Szolgáltatásaink: Szendvicspanel forgalmazás, Alpinista, 8 éves garanciával, Egyedi, minőségi cserépkályha., Egyszerű és gyors kivitelezés

 • Új családi ház építése

  10500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Barátságos hely, rövid határidővel vállaltak! alapos munka (próbakör, papír mindenről) közlékeny kiszolgálás. Megnyertek ügyfélnek 😉

Aljzatbeton, estrichbeton, esztrichbeton, úsztatóréteg elhelyezés - Profi csapattal. Gyors, precíz, tiszta munka! Képek + Referencia! Gyors és precíz munka. Profi csapattal. Ajzat szigetelés. Ajzat betonozás. Referencia, megrendelés. Szolgáltatásaink: Családi ház építése, Állvány Építés, Több, mint 32 éves Tapasztalat, Rejtett költségek nélkül, Tartósság, megfizethető áron

 • Új családi ház építése

  9300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Lelkiismeretes megbízható szerelők, én csak ide hozom az autómat.

Bármilyen régi műanyag vagy fa ablakot felújítunk. Szigetelünk, javítunk, utólag thermo üvegezünk. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Faházak gyártása és felépítése, Galériák tervezése, gyártása, 17+ év szakmai tapasztalat, Lépcső Készítés Betonból, Galériák kivitelezése fémből

 • Új családi ház építése

  7600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, segítőkész, profi csapat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg házépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy házépítő új családi ház építése közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Új családi ház építése: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten az új családi ház építése átlagos díja 3000 - 5700 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles értékeléseket?

Kecskeméten az új családi ház építése szolgáltatáshoz már 56 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok házépítőt Kecskeméten?

Most 43 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÚJ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy házépítő?

Egy házépítő a következő feladattal kereshető meg: új családi ház építése vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi házépítő?

Egy megbízható házépítő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha házépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas