Bluetooth hangszóró javítás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 17 hangszóró szerelő közül! Korrekt bluetooth hangszóró javítás árak — 4200-7800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 hangszóró szerelő most online

Sándor

Sándor

Еrdekel.

Géza

Géza

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bluetooth hangszóró javítás Kecskeméten?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Bluetooth hangszóró javítás

    6900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Szia, ma megjavíttattunk egy LG TV-t (a háttérvilágításban kiégett dióda cseréje).

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Bluetooth hangszóró javítás

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden nagyon tetszett. A tévé működik. Gyors, minőségi és mosolygós! Köszönöm

DarkHome
2 éve

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Bluetooth hangszóró javítás

    4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Minden tökéletesen sikerült! Gyorsan és hatékonyan! Újra rendelni fogok! Köszönjük szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő bluetooth hangszóró javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Bluetooth hangszóró javítás: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a bluetooth hangszóró javítás átlagára 4400 - 8300 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Kecskeméten a bluetooth hangszóró javítás szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hangszóró szerelőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BLUETOOTH HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk hangszóró szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: bluetooth hangszóró javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy hangszóró szerelő segítségét?

Egy profi hangszóró szerelő a bluetooth hangszóró javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: bluetooth hangszóró javítás?

A bluetooth hangszóró javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy hangszóró szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas