Parabola antenna telepítés: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Antenna Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj antenna szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 antenna szerelő közül! Korrekt parabola antenna telepítés árak — 5400-10200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 antenna szerelő most online

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Árpád

Árpád

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a parabola antenna telepítés Kecskeméten?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb antenna szerelőok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező antenna szerelőt!

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Parabola antenna telepítés

    4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A mester gyorsan megérkezett. rájött a problémára és minőségi munkát végzett.

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Parabola antenna telepítés

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ez a technikus egy jó szakember, jött, hogy mindent megcsináljon technikailag hiba nélkül nagyszerű élmény! Megbízhatok a drága felszerelésben.

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Parabola antenna telepítés

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyors és kiváló minőségű javítás. Nagyszerű mesterember!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj antenna szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antenna szerelő parabola antenna telepítés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Parabola antenna telepítés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a parabola antenna telepítés átlagára 4200 - 8000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Kecskeméten a parabola antenna telepítés szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok antenna szerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PARABOLA ANTENNA TELEPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk antenna szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált antenna szerelőt keresned ha erre van szükséged: parabola antenna telepítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi antenna szerelő segítségét?

Egy megbízható antenna szerelő a parabola antenna telepítés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: antenna szerelő?

Ha egy megfelelő antenna szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A parabola antenna telepítés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas