Porszívó gégecső javítás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 12 porszívó szerelő közül! Korrekt porszívó gégecső javítás árak — 4400-8300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 porszívó szerelő most online

arpad

arpad

Еrdekel.

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porszívó gégecső javítás Kecskeméten?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

László vagyok. 5 munkanapos állapotfelmérés és bevizsgálás.Az árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Adatmentésre van szüksége? Van megoldásunk! Szakértelem és 30 éves tapasztalat.

 • Porszívó gégecső javítás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Koszonom a gyors szervizt! Maximalisan elegedett vagyok!

Üdvözlöm! Szerviztechnika,kivonuló szolgálat,hiba elhárítás,üzemzavar elhárítás,készenlét.

 • Porszívó gégecső javítás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Az egyértelmű gyári hibás telefon javítását el utasították, pedig a sonyknál köztudottan széria hiba a kijelző sárgulás és hogy nem reagál a kijelző széle az érintésre. Vissza küldték a hátlapját rommá karcolva, hogy nem javítható, mert ezt biztos külső sérülés okozta... Igazi senkiházi társaság. Senki se vegyen sonyt, mert ha baja lesz "akkor így járt azt jóvan" hozzá állással fog találkozni és még sérülten is kapja vissza a telefonját.

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Villany tűzhely javítás.

 • Porszívó gégecső javítás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek voltak, mivel apró hiba volt, azonnal megoldották. Széleskörűen tájékoztattak, abszolút partnerek voltak. Maximálisan elégedett vagyok!

A megoldások embere vagyok. Díjmentes kiszállás és garancia az alkatrészre. Legyen az ön problémája a mienk! Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! Javítás akár aznap.

 • Porszívó gégecső javítás

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Megtette amit megtudott sajnos kevés volt de nem rajta múlt. LG 2 év gari 2 év 2 hét utána kuka

Gyula vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Szervizünkben Prioritásra talál ! Helyszíni javítás rövid időn belül. Mosógép javítás. Mosógép helyszíni javítása, üzembehelyezése. Villanybojler javítása. S.O.S. Mosógép Szerviz.

 • Porszívó gégecső javítás

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Rendkívül profik, és nem utolsósorban kedvesek👌👍😁

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő porszívó gégecső javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Porszívó gégecső javítás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a porszívó gégecső javítás átlagára 6200 - 11700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Porszívó Szerelők - hogyan választhatunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok porszívó szerelőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ POLÍROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk porszívó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: autó polírozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi porszívó szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az autó polírozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: porszívó gégecső javítás?

Az Autó polírozás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas