Samsung tablet akkumulátor csere: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 13 tablet szerelő közül! Korrekt samsung tablet akkumulátor csere árak — 4000-7500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 tablet szerelő most online

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung tablet akkumulátor csere Kecskeméten?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A mester gyorsan megérkezett. rájött a problémára és minőségi munkát végzett.

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ez a technikus egy jó szakember, jött, hogy mindent megcsináljon technikailag hiba nélkül nagyszerű élmény! Megbízhatok a drága felszerelésben.

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyors és kiváló minőségű javítás. Nagyszerű mesterember!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő samsung tablet akkumulátor csere közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Samsung tablet akkumulátor csere: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a samsung tablet akkumulátor csere átlagára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Kecskeméten a samsung tablet akkumulátor csere szolgáltatáshoz már 25 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek tablet szerelőt Kecskeméten?

Most 19 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SAMSUNG TABLET AKKUMULÁTOR CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy tablet szerelő?

Egy tablet szerelő ezzel a feladattal bízható meg: samsung tablet akkumulátor csere vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy tablet szerelő segítségét?

Egy profi tablet szerelő a samsung tablet akkumulátor csere mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: samsung tablet akkumulátor csere?

A samsung tablet akkumulátor csere és összes részfeladata ide tartozhat. Egy tablet szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Kecskeméten