Sütő javítás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 háztartásigép szerelő közül! Korrekt sütő javítás árak: 5300-9900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 háztartásigép szerelő most online

arpad

arpad

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sütő javítás Kecskeméten?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

László vagyok. 5 munkanapos állapotfelmérés és bevizsgálás.Az árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Adatmentésre van szüksége? Van megoldásunk! Szakértelem és 30 éves tapasztalat.

 • Sütő javítás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Koszonom a gyors szervizt! Maximalisan elegedett vagyok!

Üdvözlöm! Szerviztechnika,kivonuló szolgálat,hiba elhárítás,üzemzavar elhárítás,készenlét.

 • Sütő javítás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Az egyértelmű gyári hibás telefon javítását el utasították, pedig a sonyknál köztudottan széria hiba a kijelző sárgulás és hogy nem reagál a kijelző széle az érintésre. Vissza küldték a hátlapját rommá karcolva, hogy nem javítható, mert ezt biztos külső sérülés okozta... Igazi senkiházi társaság. Senki se vegyen sonyt, mert ha baja lesz "akkor így járt azt jóvan" hozzá állással fog találkozni és még sérülten is kapja vissza a telefonját.

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Villany tűzhely javítás.

 • Sütő javítás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek voltak, mivel apró hiba volt, azonnal megoldották. Széleskörűen tájékoztattak, abszolút partnerek voltak. Maximálisan elégedett vagyok!

A megoldások embere vagyok. Díjmentes kiszállás és garancia az alkatrészre. Legyen az ön problémája a mienk! Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! Javítás akár aznap.

 • Sütő javítás

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Megtette amit megtudott sajnos kevés volt de nem rajta múlt. LG 2 év gari 2 év 2 hét utána kuka

Gyula vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Szervizünkben Prioritásra talál ! Helyszíni javítás rövid időn belül. Mosógép javítás. Mosógép helyszíni javítása, üzembehelyezése. Villanybojler javítása. S.O.S. Mosógép Szerviz.

 • Sütő javítás

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Rendkívül profik, és nem utolsósorban kedvesek👌👍😁

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő sütő javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sütő javítás: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a sütő javítás átlagos ára 4600 - 8600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Kecskeméten?

Most 14 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MŰSZERFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk háztartásigép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autóvillamossági szerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: műszerfal javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó háztartásigép szerelő?

A jó autóvillamossági szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: sütő javítás?

A műszerfal javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy autóvillamossági szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas