Video lejátszó javítás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 19 lejátszó szerelő közül! Korrekt video lejátszó javítás árak: 3600-6800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 lejátszó szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Károly

Károly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a video lejátszó javítás Kecskeméten?

3600 - 6800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Video lejátszó javítás

    5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A szakember igazi profi. Udvarias és pontos. Ajánlom!

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Video lejátszó javítás

    3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló minőségű mesterember! Ajánlom, ha szüksége van tiszta és jó TV javítás!

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Video lejátszó javítás

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyors és kiváló minőségű javítás. Nagyszerű mesterember!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő video lejátszó javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Video lejátszó javítás: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a video lejátszó javítás átlagos ára 4200 - 7800 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Kecskeméten a video lejátszó javítás szolgáltatáshoz már 22 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lejátszó szerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 17 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VIDEO LEJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok lejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lejátszó szerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: video lejátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy lejátszó szerelő segítségét?

Egy jó lejátszó szerelő a video lejátszó javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: lejátszó szerelő?

Ha egy megfelelő lejátszó szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A video lejátszó javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas