Cica fürdetésre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Macskaápolót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj macskaápoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb macskaápolókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 macskaápoló közül válogathatsz. Korrekt cica fürdetés árak: 3800 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb macskaápolót Kecskeméten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskemét környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 macskaápoló most online

Angéla

Angéla

Ma is elvallalom.

Cintia

Cintia

Ma is elvallalom.

Enikő

Enikő

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a cica fürdetés Kecskeméten?

3000 - 5700 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb állatgondozók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező macskaápolót!

 • Cica fürdetés

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A szőnyeg szép tiszta lett, de először valamiért nem száradt meg az egyik vége, és poshadt szaga lett... ezután a hölgy mondta, hogy visszaküldi átöblíteni és szárítani... újabb egy hét múlva visszamentem érte, sajnos már csak itthon bontottam ki a szőnyeget, de most is büdös volt... Nincs időm visszamenni, most itt szellőzik a szobában... Csalódott vagyok...

Vilmos
2 éve

 • Cica fürdetés

  2300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kedves személyzet,háttérben zene szól és a félig elhúzott függöny mögül hallatszik meg látszik, hogy megy a munka! Amit vittem eddig tisztítani,az időben kész is lett! Számlát adnak,minden rendben van velük! Ajánlom,ha valami ruha,szőnyeg, tisztításra várna és a közelben lakik!

Aladár
2 éve

 • Cica fürdetés

  2200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Már a második öltönyömet rontották el....

Kitti
2 éve
Anita B.
Anita B. 6044 Kecskemét Online

 • Cica fürdetés

  2200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Perfekt, super! Reibungslose Abwicklung. Sorgfaeltiger Umgang mit dem Auto. Schnelle Durchfuehrung und unkomplizierte Kommunikation. 100% zum Emphelen!!

Andrea
2 éve
Anita S.
Anita S. 6008 Kecskemét Online

 • Cica fürdetés

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Profi szolgáltató

Renáta
2 éve

 • Cica fürdetés

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Sziasztok! Nem szoktam írni commentet, most mégis kivételt teszek. Szombat éjjel, vagyis vasárnap hajnali 3:30 kor szerettunk volna hazajutni párommal a Duna korzóról. Elöször a másik társaságot hívtuk, híába, fel sem vették a telefont. Majd tárcsáztam a 26/311-111 es számot. Első csenges utan felvettek. Mondtam h szeretnek egy taxit a Duna korzótól Pismányba. A férfi hang udvariasan közölte, hogy a zord időjárás miatt 30 percen belül tud autót küldeni ( szakadt a hó, már órák óta), és az sem biztos h fel tud vinni, de mindent megtesz. 25 percen belül jött a hívás h az autó megérkezett. A cseresznyés út tetejére mentünk, az út valóban botrányos volt, de a sofőr megbírkózott a csúszós úttal! Ez útón is szeretném megköszni a galaxyis kolega beleadását, segítőkészségét.

Márton
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat cica fürdetésre?

Rendelj cica fürdetést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Cica fürdetés Kecskemét egész területén